Evlenmek İçin Bugünü Beklediler

Asırda bir görülen 12.12.12 tarihini unutulmaz kılmak isteyen çiftler, soluğu evlendirme dairelerinde aldı. 5 dakikada...

Asırda bir görülen 12.12.12 tarihini unutulmaz kılmak isteyen çiftler, soluğu evlendirme dairelerinde aldı. 5 dakikada bir nikahın kıyıldığı Bursa’da bugün 69 çift nikah masasına oturuyor.

100 yılda bir görülen “12.12.12” tarihinde dünya evine girmek isteyen çiftler, nikah kıymak için Osmangazi Belediyesi’nin Merinos’taki nikah salonuna akın etti. Evlenmek için aylardır bugünü bekleyen çiftler, bu tarihi hayatlarının tarihi olarak evlendirme cüzdanına yazdırdı. Salona gelen çiftlerden Nokta Yıldız ile Fatih Yıldız çifti, bu özel günde nikah kıymanın mutluluğunu yaşadı. Çift, “Özel bir gün olduğu için bugünü seçtik. Büyük aşkımızın imzasını bugün attık. Bugün yer bulabilmek biraz zor oldu. Çok nikah varmış. Mutluyuz. Yer bulabilmek için 2 ay önceden müracaat etmiştik” dedi.

Reklam
Reklam

Hayatını Fahri Demirtaş ile birleştiren Hülya Şentepe, “100 yıl sonra tekrar denk gelecek. Unutulmaz bir tarih” derken, Fatih Demirtaş da, “Bizim için önemli. Birbirimizi çok iyi bağlayacağına, çok iyi bir aile kuracağımıza, harika bir eş olacağımıza inandığımız bir tarih” diye konuştu.

Bursa Osmangazi Belediyesi Nikah Memurluğu Sorumlusu Erdal Genç, 12.12.12 tarihi 100 yılda bir geldiği için çiftlerden büyük talep olduğunu söyleyerek, “Çiftlerimizin bu isteklerini yerine getirmek için mesai saatimizi artırdık. Sabah 08.00'de mesaiye başladık. Son nikahımız saat 23.30’da kıyılacak. Toplam 69 çiftimizin nikahını gece saatlerine kadar kıymaya çalışacağız. Vatandaşların taleplerinin hepsini değerlendirdik. Kimseyi geri çevirmedik” dedi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: