"Evlere Girer Ama Hırsızlık Yapmazmış"

Konya'da hırsızlık iddiasıyla yakalanan şüphelinin, polisteki ifadesinde "Evlere girerim ama hırsızlık yapmam" diyerek kendisini savunduğu öğrenildi.

Konya'da hırsızlık iddiasıyla yakalanan şüphelinin, polisteki ifadesinde "Evlere girerim ama hırsızlık yapmam" diyerek kendisini savunduğu öğrenildi. Konya Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri, merkez Selçuklu ilçesi Kaşgarlı Mahmut Mahallesi Altınyıldız Caddesi'ndeki bir evden cep telefonu çalınması üzerine soruşturma başlattı. Apartmanın güvenlik kamerasınca şüphelinin eve girme anının kaydedildiğini fark eden ekipler, olayı gerçekleştiren kişinin poliste daha önceden çeşitli suçlardan kaydı bulunan Ümit G. olduğunu belirledi. Dört evde iki cep telefonu, altın ziynet eşyası ve tablet bilgisayar hırsızlığına karıştığı iddiasıyla yakalanan Ümit G'nin polisteki ifadesinde, "Ben geceleri gezer dolaşırım. Kafam iyi olduğunda evlere girerim ama hırsızlık yapmam" dediği öğrenildi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: