Evleri Yanan Öğrenciye Okul Müdürü Sahip Çıktı

Osmaniye'nin Kadirli ilçesinde geçtiğimiz günlerde sobadan çıktığı belirlenen yangında kullanılmaz hale gelen ahşap evde eşyaları...

Osmaniye'nin Kadirli ilçesinde geçtiğimiz günlerde sobadan çıktığı belirlenen yangında kullanılmaz hale gelen ahşap evde eşyaları tamamen yanan aileye ilköğretim okulu müdürü sahip çıktı.

Şehit Mehmet Hallaç Mahallesinde geçtiğimiz günlerde İsmail İspir'in ahşap evinde yangın çıkmış yangında kullanılmaz hale gelen evde eşyalar da tamamen yanmış aile evsiz kalmıştı. İsmail İspir'in Prof.Dr. Halet Çambel İlköğretim Okulu'nda öğrenim gören küçük oğlu Mehmet bu durumu öğretmenlerine anlatınca öğretmenler de ailenin bu dramına kayıtsız kalmadı.

Reklam
Reklam

Okul müdürü Hasan Çiftçi başkanlığında okul sosyal yardım ve dayanışma ekibi kurularak evsiz kalan aile için kollar sıvandı. Yangında kullanılmaz hale gelen evin tamiri için önce çimento ve briket sonrada beyaz eşya ve temel gıda maddeleri alındı. Evin yeniden kurulması için alınan malzemeler okul müdürü ve öğretmenlerin katılımıyla aileye teslim edildi. Bu durum karşısında duygulanan İsmail İspir ise, "Başta okul müdürümüz Hasan Çiftçi'ye ve öğretmenlerimize çok teşekkür ediyorum. Evimiz yandı eşyalarımız gitti. Ama Allah razı olsun ki müdürümüz bize sahip çıktı. Şimdi evimizi yeniden kuracağız çok mutluyum çok teşekkür ediyorum" şeklinde konuştu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: