Evli çifte kapkaç şoku

BURSA (İHA) - Bursa'da eşiyle yürüyüşe çıkan bir kadının çantası, kapkaç yöntemiyle çalındı. Eşinin çantası çalınınca kapkaççının peşinden koşan adamın yanına gelen iki kişi, "Amca sen koşma, biz onu kovalarız" deyip gözden kayboldu. Ancak yardım teklifinde bulunan iki kişinin de kapkaç şebekesinden olduğu ortaya çıktı.

Alınan bilgiye göre, olay merkez Osmangazi İlçesi Reyhan Mahallesi Hoşgör Sokak'ta dün gece 23.30 sıralarında meydana geldi. 15 yıllık fabrikatör olan eşi Sadi Güz (41) ile birlikte bir çay bahçesinde çay içen Nermin Güz (34), Etibank Mahallesi'ndeki evlerine yürüyerek gitmek istedi. Evli çift Reyhan Mahallesi Hoşgör Sokak üzerinde yürüdüğü sırada kimliği belirsiz 1 kişi, çiftin arkasından yaklaşarak Nermin Güz'ün içerisinde 70 YTL, cep telefonu ve kimliklerinin bulunduğu çantayı kapıp kaçmaya başladı.

Reklam
Reklam

Eşinin feryadı üzerine kapkaççının peşinden koşan Sadi Güz, kapkaççı şahsı kovaladığı sırada kimliği belirsiz iki kişinin, "Amca sen koşma biz yakalarız" demesi üzerine koşmayı bıraktı. Kapkaççının yanına giden diğer 2 şahıs kapkaççıyla bir süre konuştuktan sonra 3 ayrı yöne kaçarak uzaklaştı. Kandırıldığını fark eden Sadi Güz, polisi arayarak ihbar etti. Olay yerine kısa sürede ulaşan asayiş ekipleri, çevrede geniş çaplı araştırma başlattı. Fotoğraf teşhisi için polis merkezine getirilen evli çift, karakol çıkışı çok korktuklarını ifade ederek, "Hava güzel diye yürümek istedik. Keşke taksiye binseydik. Belki böyle bir şey başımıza gelmezdi" diye konuştu.