Evli Erkeklere Aşık Ünlüler

Evli erkeklerin cazibesine kapılan ünlü kadınlar..

Evli erkeklerin cazibesine kapılan ünlü kadınlar...

Marilyn Monroe

Hayatına birçok erkek giren efsanevi yıldız, Jackie Kennedy ile evli olan John F. Kennedy ve Ethel Kennedy ile evli olan kardeşi Robert Kennedy ile birlikte oldu. Eski Başkan John F. Kennedy, Monroe ile yasak ilişkisi basında yer almaya başlayınca ünlü yıldızı terk etti.


Sienna Miller
Hızlı aşk hayatıyla tanınan ünlü aktris, uzatmalı sevgilisi Jude Law'dan ayrıldıktan sonra birçok farklı erkekle görüntülendi. Yeniden Law ile barışmadan önce Miller'ın aşk kaçamağı yaşadığı isimlerden biri de evli ve dört çocuk babası, aktör ve müzisyen Balthazar Getty'di.

Reklam
Reklam

Camilla Parker Bowles
Prenses Diana, Prens Charles ile ilgili "Bizimkisi üç kişiden oluşan kalabalık bir evlilikti" dediğinde kast ettiği üçüncü kişi Cornwall Düşesi Camille Parker Bowles'tu. Prenses Di'nin ölümünden sonra Prens Charles ve Camilla Parker 2005'te evlendi.


Kylie Minogue

Evli yönetmen Alexander Dahm ile birlikte olduğu iddilarını öfkeli bir şekilde yalanlayan Minogue, ne yazık ki kendi kendini yalancı durumuna düşürdü. Çiftin 2007'de samimi bir şekilde yemek yerken çekilmiş fotoğrafları magazin basınına bomba gibi düştü.


Abbie Cornish

Avustralyalı güzel aktris, Stop-Loss filminin çekimleri sırasında o dönem Reese Witherspoon ile evli olan Ryan Philippe ile birlikte olmaya başladı. Bunun üzerine Witherspoon'dan boşanan Philippe ve Cornish, üç yıldır büyük aşk yaşıyor ve yakında evlenmeyi planlıyorlar.