Evlikleriyle Genç Kızları Hüzne Boğan Yakışıklılar

İçim kan ağlıyor ama mutlu ol yeter..

Adam Levine

Maroon 5'ın solisti Adam Levine, Victoria's Secret Modeli Behati Prinsloo ile Meksika'da evlendi. Bu haber pek çok hayranını ağlatmış olsa da kız melek, kim ne diyebilir?

Aaron Paul

Breaking Bad'deki asi rolüyle kızları kendine aşık eden Aaron Paul kendisi gibi oyuncu olan eşi Lauren Parsekian ile 2013 Mayıs'ında evlendi.

Ancak Aaron o kadar "iyi çocuk" ki hayranları kızmış olmalarına rağmen "mutlu olsun yeter" dedi.

Johnny Depp

Johnny'yi kaybetmeye alışmıştık ama 50 yaşından sonra bir daha evlenmesini de beklemiyorduk.. Aktrist Amber Heard ile Los Angeles'ta evlenen Johnny Depp, Bahamalar'da muhteşem bir düğün yaptı. 51 yaşındaki Depp'in sağdıcı eski sevgilisi Vanessa Paradis'ten olan 12 yaşındaki oğlu Jack oldu. 28 yaşındaki Amber Heard'ın baş nedimesi ise kız kardeşiydi.

Reklam
Reklam

Orlando Bloom

2010 yılında gerçekleşen Miranda Kerr-Orlando Bloom evliliği genç kızları üzdü üzmesine ama bir yandan da o kadar tatlı oldular ki kimse sesini çıkaramadı!

2013 yılında boşanan çiftin 3 yaşında dünyalar tatlısı bir çocukları da var.

George Clooney

Hollywood'un müzmin bekarı George Clooney evliliğiyle genç kızlardan çok kadınları üzdü.

Lübnan asıllı İngiliz avukat Amal Alamuddin'le, tanıştıktan 5 ay sonra evlendi. Venedik'te beş gün beş gece süren düğün için Clooney tam 30 bin lira harcadı!

Robbie Williams

41 yaşındaki Robbie Williams dünyanın en içli erkeklerinden biri oluşuyla kalbimizi fethetmişti. 2009 yılında Türk asıllı sevgilisi Ayda Field'e de bir radyo programında evlenme teklif ederek romantikliğini konuşturdu.

2010 yılında Los Angeles'ta evlenerek hayranlarını üzdü, Türk kızlarının gururunu okşadı. 2012 yılında ise eşi Ayda Field'den bir bebek beklediğini "Seks yaptık ve işe yaradı" sözleriyle resmi blogunda duyurdu.

2012'de dünyaya gelen kızı Theodora Rose'ye çok iyi bir baba olacağına eminiz!

Reklam
Reklam

Brad Pitt

Brad Pitt gibi efsane bir yakışıklının başının bağlanması sadece genç kızları değil bütün camiayı üzdü ancak evlendiği kadın Angelina Jolie gibi gerçek bir "kadın" olunca tabiki yine kimse bir şey diyemedi.

2005 yılından beri birlikte olan çift 2012 yılında resmi olarak evlendi ve şuan 6 çocukları var. Onlar dünyanın en iyi çifti, boşuna Brangelina demiyorlar!

David Beckham

Bebek yüzlü olduğu kadar seksi David Beckham için evinin erkeği desek yalan olmaz. 1999 yılında yaptığı evliliği hayranlarını çok kızdırsa da dünyalar tatlısı üç oğlu ve kızı, yıllardır süren evliliğiyle gözleri yaşartıyor.

Dünyanın en cool çifti ünvanını hakediyorlar.

Ben Affleck

J.Lo ile yaşadığı fırtınalı ilişkiden sonra ona kimseleri yakıştıramadık ancak Affleck mutluluğu buldu.

Yakışıklı oyuncu 2005 yılından bu yana Jennifer Garner ile evli ve hayatından oldukça memnun.

Çiftin Violet Anne Affleck ve Seraphina Rose Elizabeth Affleck adında iki kızı ve Samuel Garner Affleck adında bir oğlu var.

Tom Cruise

Nicole Kidman'la olan evliliği boyunca Nicole'den nefret ettik, 5 yıllık bekarlıktan sonra 2006 yılında Katie geldi.

Reklam
Reklam

Hayranları ona da uyuz oldu başta ancak baktılar Katie tatlı kız, kabullendiler. Hatta 2012 yılındaki ayrılıklarına neredeyse üzüldüler.

Çiftin 9 yaşında Suri isimli çok güzel bir kızı var.