‘Evlilik Fuarı’ Düğün Hazırlığı Yapanların Akınına Uğradı

Ankara’da ilk kez düzenlenen ‘Evlilik Fuarı’ düğün hazırlığı yapanların akınına uğradı. Fuara yaklaşık 5 bin...

Ankara’da ilk kez düzenlenen ‘Evlilik Fuarı’ düğün hazırlığı yapanların akınına uğradı. Fuara yaklaşık 5 bin çiftin katıldığı öğrenildi.

Ankara Ticaret Odası(ATO) Congresium’da 7- 10 Mart tarihlerinde etkinliğe düğün hazırlığını tamamlamak üzere aileleriyle hatta kayınvalideleriyle gelen ziyaretçilerin yüzde 62’sini kadınlar oluşturdu.

Dünya evine girme kararı alan ve evlilik hazırlığı yapan çiftlerin; gelinlik, masa düzenlemesi, davetiye, nikah şekeri gibi tüm ihtiyaçları ile ilgili son trendleri öğrendikleri fuara 5 bin çiftin katıldığı öğrenildi. Stantlar arasında en fazla ilgiyi sırasıyla organizasyon firmaları, gelinlik firmaları, düğün salonları, fotoğrafçılar ve çiçekçiler gördü.

Reklam
Reklam

Evlilik Fuarı’nda Milletvekili Remziye Öztoprak da kendi tasarımı olan gelinlikleri sergiledi.
Ziyaretçilerin yüzde 83’ü, 87 firmanın yer aldığı fuarın indirimli satışlarından faydalandı. Yapılan değerlendirmede katılımcıların yüzde 71’i aradığı her şeyi bulduğunu belirtti.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: