Evlilik okulu mezunlarına sertifika

Manavgat Evlilik Okulu’nda 2’nci dönem tamamlandı. Kursta, Evlilikte Stres, Cinsellik gibi konularda eğitim verildi

Antalya'nın Manavgat İlçesi'nde Halk Eğitim Merkezi ve Özel Sema Koleji tarafından hayata geçirilen Evlilik Okulu Projesi 2.dönem mezunlarını verdi. Yüz yetmiş kursiyerin katıldığı 2. Dönem eğitimleri dört gün sürdü. Kurs boyunca katılan kursiyerlere aile danışmanı Arif Özutku tarafından Aile ve Evlilik Kavramları, Evlilikte Stres Faktörleri, Evlilikte Geçimsiz İnsanlar, Evlilikte Cinsellik, Sevgi Dilleri ve Geçimli İnsanın Özellikleri konulu seminerler verildi.

Milli Eğitim Müdürü Faruk Karcı “Evlilik okulu ismi ilk etapta insanlara zaten ben evliyim bu okula niçin gelecekmişim diye düşündürüyor ama gelip bu eğitimlere katıldıktan sonra bu eğitimlerin ne kadar çok ihtiyaç olduğunu insanlar anlıyor. Bu önemli hizmeti ifa eden başta Manavgat Halk Eğitim Müdürlüğü ve Özel Sema Koleji Müdürlüğü olmak üzere emeği geçen bütün arkadaşlara teşekkür ediyorum” dedi.

Reklam
Reklam

Evlilik Okulu sertifika törenine kapanış konuşması yapmak üzere Manavgat İlçe Emniyet Müdürü adına katılan İlçe Asayiş Büro Amiri Baş Komiser Kamil Çalışkan konuşmasında “Evlilik Okulu projesi Antalya il ve ilçelerinde ilk olması münasebetiyle bölgemiz adına önem arz etmektedir. Zamanla emsal teşkil edip oluşturmuş olduğu pozitif hava ile başta aile hayatı olmak üzere insanımızın tamamına hayatın tüm ünitelerinde huzur kazandıracaktır. Toplumda işlenen suçların bir çoğunun doğrudan yada direk olarak aile hayatında yaşanan problemlerle alakalı olduğunu bilen biz emniyet teşkilatı mensupları yapılan eğitim programlarını yakından takip etmekte personelimizin de bu okuldan istifadesini sağlamaktayız. Bu vesile ile bu projenin hayata geçmesini sağlayan başta İlçe Kaymakamımız olmak üzere Manavgat Halk Eğitim Merkezi yetkililerine ve Özel Sema Koleji Okul Müdürlüğüne Manavgat İlçe Emniyet Teşkilatı olarak teşekkür eder bu projenin devamını dileriz.”dedi.

Kursiyerler sertifikalarını Milli Eğitim Müdürü Faruk Karcı’dan aldı.Üçüncü dönem evlilik okulu seminerleri nisan ayında başlayacak olup, katılmak isteyen kursiyer adayları Halk Eğitim Müdürlüğüne kayıt yaptırabilir.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: