Evlilik Okulu Üçüncü Dönem Eğitimleri Başlıyor

Antalya'nın Manavgat ilçesinde Halk Eğitim Merkezi ve Özel Sema Koleji birlikteliğiyle ortaya konan Evlilik Okulu...

Antalya'nın Manavgat ilçesinde Halk Eğitim Merkezi ve Özel Sema Koleji birlikteliğiyle ortaya konan Evlilik Okulu Projesi'nin üçüncü dönem eğitimleri başladı.

Dört gün sürecek eğitimlerde Aile Danışmanı Arif Özutku tarafından ailenin ve evliliğin önemi, evliliği tehdit eden stres kaynakları, evlilikte iletişimin püf noktaları, sevgi dilleri, evlilikte cinsellik ve evlilikte duygular konulu seminerler verilecek. Proje ortaklarından Halk Eğitim Müdürü Hüseyin Geyikoğlu, "Şu ana kadar yaptığımız çalışmalarda toplamda 500 kişiyi bu eğitimden geçirmiş bulunmaktayız. Eğitimlerimizin dördüncüsünü de de mayıs ayında yaptıktan sonra yaz tatilinde okulumuza ara vereceğiz. Eğitim sonunda yaptığımız anketlerde katılımcıların memnuniyetini ifade eden güzel dönüşler almaktayız" dedi

Reklam
Reklam

Aile Danışmanı Arif Özutku ise, "Aileye yapılan yatırım hem insana, hem millete,hem de bütün insanlığa yapılan yatırım demektir. Her geçen gün artan ailevi problemler ferdin ve milletin ahlaki, ruhi, sosyal yaşantısını etkilemektedir.Aile ihmal edilebilecek bir kurum değildir" dedi.

Eğitimleri tamamlayanlara Halk Eğitim Müdürlüğü tarafından Evlilik Okulu Sertifikası verileceği belirtilirken, Özel Sema Koleji konferans salonunda yapılacak eğitimin 4 gün devam edeceği kaydedildi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz