Evlilik Teklifi Ile Şampiyonluk Coşkusunu Ikiye Katladılar

Nilüfer DEMİR/BODRUM (Muğla) , (DHA)- MUĞLA'nın Bodrum İlçesi'nde, Beşiktaş'ın ligin bitimine 1 hafta kala şampiyonluğunu ilan etmesiyle siyah-beyaz coşku yaşandı.

Nilüfer DEMİR/BODRUM (Muğla) , (DHA)- MUĞLA'nın Bodrum İlçesi'nde, Beşiktaş'ın ligin bitimine 1 hafta kala şampiyonluğunu ilan etmesiyle siyah-beyaz coşku yaşandı. 2 yıldır sevgili olan Beşiktaşlı çift, devre arasındaki evlilik teklifi ile şampiyonluk coşkusunu ikiye katladı.
Beşiktaş, Süper Toto Süper Lig'in bitmesine 1 hafta kala deplasmanda Gaziantepspor'u 4-0 yenerek şampiyonluğunu ilan etti. Bodrum Beşiktaşlılar Derneği'nin düzenlediği etkinlikle, Kumbahçe Mahallesi'ndeki bir barda maçı izlen Beşiktaşlılar, maçın sona ermesinin ardından 114 metrelik Beşiktaş Bayrağı açarak Neyzen Tevfik Caddesi'ne doğru marşlar söyleyerek yürüdü. Gecenin geç saatlerine kadar süren kutlamalar olaysız sona erdi.
DEVRE ARASI EVLİLİK TEKLİFİ
Bodrum'da yaşayan Beşiktaşlı yat kaptanı Ali Yakar (25), aynı takımı tutan sevgilisi Neslihan Yıldırım'a (25) devre arasında sürpriz evlilik teklifi yaptı. Yakar'ın arkadaşları, 'Çarşı bu ilişkiye razı', 'Neslihan'ım siyahıma beyaz olur musun? Benimle evlenir misin?' yazılı pankart açtı. Şaşkınlığını gizleyemeyen Yıldırım, ilk şoku atattıktan sonra Yakar'ın evlilik teklifini kabul etti. Genç kaptan, cebindeki yüzüğü çıkartarak Yıldırım'ın parmağına taktı.
Çok heyecanlandığını söyleyen Yıldırım, "Şuan ne diyeceğimi bilemiyorum. Tabi ki kabul ettim. Çok mutluyum. Akraba aracılığı ile tanıştık ve devam etti. Çok mutluyum. Çok da şanslıyım" dedi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: