"Evliyiz ve çocuğumuz var sanıyor"

Gülşen, çocuğu olduğu yönündeki söylentilere açıklık getirdi: Şizofren bir hayranım var. Evliyiz zannediyor. Bu onun uydurduğu bir yalan...

Popçu Gülşen'in başı şizofren hayranıyla dertte. Uzun bir süredir hakkında anne olduğuna dair dedikodular çıkan Gülşen, bu haberlerin arkasında İbrahim Koç adındaki hayranının bulunduğunu açıkladı. Akşam'ın haberine göre tek evliliğini işletmeci Murat Varol'la yapan, ardından anlaşamadıkları gerekçesiyle boşanan Gülşen, 'Kimseden sakladığım bir şey yok. Çocuğum olsa neden söylemeyeyim? Dünyanın en güzel şeylerinden biri annelik. Ama benim çocuğum yok. Bu dedikodular, İbrahim Koç adında bir hayranımdan çıkıyor. Resmen başıma bela oldu. O bir şizofren hastası. Kendisiyle hiç tanışmadık. Eskiden bizim evli olduğumuzu ve bir de çocuk yaptığımızı zannediyor' diye konuştu.

Reklam
Reklam

TELEFONLA TACİZ

Antalya'da verdiğ konserde İbrahim Koç'un kendisini takip ettiğini söyleyen popçu, 'Karakola gittik ve şikayette bulunduk. Kendisiyle ilgili savcılıkta suç duyurumuz var. Onunla ilgili konuşmam doğru değil. Kendisi devamlı beni telefonla taciz ediyor. Menajerlik ofisimizi de arıyormuş. Telefon açıp 'Çocuğumuzu bana göstersin' diyormuş. Gerçekten çok gülüyorum' dedi.