Evren Büker, Takıma Güveniyor

İZMİR (A.A) - Ali Korkmaz - Beko Basketbol Ligi ekiplerinden Pınar Karşıyaka'nın tecrübeli oyuncusu Evren Büker, "Play-off'taki rakibimiz kim olursa

İZMİR (A.A) - Ali Korkmaz - Beko Basketbol Ligi ekiplerinden Pınar Karşıyaka'nın tecrübeli oyuncusu Evren Büker, "Play-off'taki rakibimiz kim olursa olsun, bir üst tura çıkacağımıza inanıyorum" dedi.

AA muhabirinin sorularını yanıtlayan Evren Büker, yeni oluşturulan bir kadro olmalarına rağmen Türkiye'de ve Avrupa'da başarılı bir sezon geçirdiklerini söyledi.

Takımda iyi arkadaşlığın bulunduğunu kaydeden Evren Büker, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Türk oyuncular olarak zaten birbirimizi tanıyoruz. Yabancı oyuncular da karakterli çıktı. Sezon boyunca herkes elinden geleni ortaya koydu. İzleyenlerin zevk aldığı bir takım haline geldik. Bunun karşılığını da aldık. Şanssızlıklar yaşamasak İzmir'de oynadığımız Euro Challenge Kupası dörtlü finalinde kupayı da alabilirdik. Sezon içinde yaşadığımız sakatlıklar ritmimizi kaybettirdi. Yine de yeni kurulan bir takım için ikincilik başarı diye düşünüyorum."

Reklam
Reklam

Evren Büker, Anadolu Efes galibiyetiyle ligde yenmedikleri takımın kalmadığını belirterek, "Oynayacağımız 2 erteleme maçıyla play-off'a daha hazır şekilde başlayacağız. Şanssız mağlubiyetler almasak ligi lider bitirebilirdik. Bu sezon iyi şeyler yaptığımız düşünüyoruz. Play-off'taki rakibimiz kim olursa olsun bir üst tura çıkacağımıza inanıyorum. Taraftarımız bizi sezon boyunca destekledi. Teşekkür ediyoruz. Play-off'ta da yanımızda olsunlar" dedi.

-1500. sayıya 6 kaldı-

Anadolu Efes maçında attığı 17 sayıyla lig kariyerinde 1494. sayısına ulaşan Evren Büker, kalan maçlarda 6 sayı bulması halinde 1500 sayı barajını geçecek. Önümüzdeki maçlarda bunu başarabileceğini kaydeden Evren Büker, "Bunlar güzel şeyler. 1500 barajını geçip, nice 1500'ler yaşamak istiyorum" diye konuştu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: