Evrenseki şampiyonluk istiyor

Manavgat Evrensekispor Başkanı Musa Şehirli, mücadeleci bir takım oluşturduklarını ve şampiyonluğu istediklerini söyledi.

Spor Toto 3’ncü ligde ilk defa geçtiğimiz yıl yer alan ve gurubunu 6’ncı sırada tamamlayan Manavgat Evrensekispor’de bu sezon hedef şampiyonluk olarak belirlendi. Evrensekispor Kulübü Başkanı Musa Şehirli, mücadeleci ve agresif bir takım hüviyetine kavuştuklarını kaydederek, geçtiğimiz yıl kılpayı ellerinden kaçırdıkları 2’nci lige çıkma fırsatını bu sene en iyi şekilde değerlendireceklerini belirtti.

Manavgat Evrensekispor 2012-2013 futbol sezonu için kendi tesislerinde bir haftadır sürdürdükleri çalışmaları tamamladı. Sorgun Çamlığı ve kendi tesislerinde sürdürülen, sıcak havadan dolayı sabah akşam günde iki defa yapılan çalışmalardan hem yönetim hemde teknik heyet oldukça memnun kaldı. Antrenmanların son gününde yapılan çift kale maçta futbolcuların, hırslı ve mücadeleci oyunu dikkat çekti.

Reklam
Reklam

Keyif veren Evrensekispor

Evrensekispor Kulübü Başkanı Musa Şehirli, bu sene mücadeleci, agresif ve hızlı bir takım kurduklarını kaydederek; “Biz takımımızdan bu sene keyif almak istiyoruz. Sahada futbolun bütün güzelliklerini ortaya koyacak ve izleyenlere keyif verecek bir takım oluşturmak istedik. Böylece taraftarlarımız tribünlerde keyif veren bir Evrensekispor izleyecek” dedi.

10 futbolcu transfer edildi

Takıma biri kiralık olmak üzere 10 yeni transfer yaptıklarını kaydeden Başkan Musa Şehirli; “Bir futbolcu ile görüşmeleri tamamladık. Kulübüyle anlaşmaya çalışıyoruz. Eğer kulübü bizim istediğimiz şartlarda oyuncuyu verirse transferi noktalayacağız” diye konuştu. Evrensekispor’da bus ene transfer edilen futbolcular şunlar: Kaleci İskender, Samet, Yücel, Osman, Zafer, Volkan, Özgür, Tamer, Semih ve Ayhan

Kızılcahamam kampı yarın başlıyor

Evrensekispor’un Kızılcahamam’a yarın gideceğini belirten Başkan Şehirli; “Kızılcahamam’da yaklaşık 23 günlük bir kamp süremiz var. Teknik heyetimiz ve futbolcularımız bu kampı en iyi şekilde değerlendirecektir” dedi. Kızılcahamam’da oynayacakları hazırlık maçlarından bazılarının kesinleştiğini ifade eden Başkan Musa Şehirli; “Manisaspor, Yeni Malatya ve İnegölspor’la maç yapacağız. Bunların dışında 3-4 takımla daha hazırlık karşılaşması oynamayı planlıyoruz. Ama henüz netleşen bir takım yok, görüşmelerimizi sürüyor” diye konuştu.

Reklam
Reklam

Hedef 2’nci lig

Gurup fikstürünün Çarşamba günü çekileceğini kaydeden Başkan Musa Şehirli; “Bu sene zor bir guruba düştük. Ancak hedefimize ulaşmak için bütün imkanlarımızı seferber ettik. Agresif oyun tarzını seven, seven, mücadeleci, hırslı ve hızlı bir Evrensekispor oluşturduk. Böylece gurubun zorluğunu aşmış olacağız. Bu sene hedefimiz 2’nci lige yükselmek. Ben, takımımızın ikinci lige yükseleceğinden umutluyum. Bazı oyunculardan patlama yapmalarını bekliyorum. Bu beklediğim oyuncularının antrenman performansları oldukça iyi” dedi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: