Evrensekispor gözünü 2’nci lige dikti

Manavgat Evrensekispor’da takımın gösterdiği performans, azim ve inanç hem teknik heyetin hemde yönetimin yüzünü güldürüyor.

Spor Toto 3’ncü Lig 2’ncü gurupta mücadele edecek olan Antalya ekiplerinden Manavgat Evrensekispor’da yüzler gülüyor. 25 Temmuz’da başlayan Kızılcahamam kampında futbolcuların gösterdiği performans, hazırlık maçlarındaki mücadele azmi hem yöneticileri hemde teknik heyeti memnun ediyor.

Takıma 4 yeni futbolcu transfer edildi

Günde çift antrenman şeklinde sürdürülen hazırlık kampı neşe içinde devam ederken, teknik yönetim, kadroda olan ancak verim alamayacağını düşündüğü oyuncularla yollarını ayırdı. Geçen sene takımda yer alan Ali Kafadar ve bu sene anlaşılan Özgür, Semih, Furkan ve Deniz’le yollar ayrılırken, Evrensekispor 4 yeni sporcuyu kadrosuna dahil etti. Forvet Yusuf, orta saha ve forvet arkasında oynayabilen Mehmet, ön libero ve orta sahaya Niyazi, sol beke ise Ali transfer edildi.

Reklam
Reklam

Bank Asya’ya bile çıkabiliriz

Manavgat Evrensekispor Başkanı Musa Şehirli, takımın durumundan oldukça memnun olduğunu ifade ederken, “Şu anda takım 2’nci lig seviyesinin üstüne çıktı” dedi. Bu sene taraftarların Evrensekispor’u büyük bir zevkle izleyeceklerini söyleyen Başkan Şehirli, “Şampiyon olarak 2’nci lige çıkacağız. Hatta takıma hiç takviye yapmadan bir sezon sonra Bank Asya’ya bile çıkabiliriz” dedi. Evrensekispor’un Kızılcahamam kampı 17 Ağustos’ta sona erecek.

3’nci ligi domine edeceğiz

Mücadeleci ve güçlü bir Evrensekispor oluşturduklarını kaydeden Başkan Musa Şehirli, “Kızılcahamam kampında hep Bank Asya ve 2’nci Lig takımlarıyla mücadele ettik. Sadece Manisaspor’a mağlup olduk. Onun haricinde oynadığımız takımlarla ya berabere kaldık yada mağlup ettik” dedi. Sonuçların ve takımdaki havanın kendini memnun ettiğini söyleyen Şehirli, ligi domine edecek bir hale geldiklerini belirtti.

Taraftarlar büyük keyif alacak

Taraftarların gönüllerinin rahat olmasını isteyen Başkan Şehirli, “Bu sene Evrenseki’yi izlerken herkes büyük keyif alacak. Çünkü çok güçlü bir kadro kurduk. Kampta, sözleşme imzalamamıza rağmen bize yararlı olamayacağını düşündüğümüz oyuncularla yollarımızı ayırdık. Yerlerine 2’nci lig ve Banka Asya’da oynamış, tecrübeli ve mücadeleci futbolcular transfer ettik” diye konuştu

Reklam
Reklam

Geçen yıla göre daha iyiyiz

Takımın geçen sene ligi 6’nci sırada bitirerek kılpayı play off’u kaçırdığını ifade eden teknik Direktör Orhan Yüce, “Geçtiğimiz yıl takımımızda oynayan futbolcuların yarısıyla yollarımızı ayırdık. Yerlerine tecrübeli ve yetenekli futbolcular transfer ettik” dedi. Teknik Direktör Orhan Yüce, geçtiğimiz yıla nazaran daha iyi bir takım huviyetini kazandıklarını kaydetti.

Mücadele gücü yüksek

Kızılcahamam’da sabah ve akşam olmak üzere çift antrenman yaptıklarını belirten Direktör Yüce, “Evrensekispor olarak mücadeleci, oyundan kopmayan, defansı ve hücumu aynı anda düşünebilen, sürekli olarak gol atmayı hedefleyen bir oyun tarzını uygulamaya çalışıyoruz. Yaptığımız antrenmanlar takımın mücadele gücünü yükseltmeye yönelik. Futbolcularda bunu uyguluyor” diye konuştu.

Mental olarakta hedefe hazırlanıyorlar

Kızılcahamam kampında hep üst liglerdeki takımlarla mücadele ettiklerini ifade eden Teknik Direktör Yüce, “Böylece futbolcularımı fiziksel hazırlığın yanı sıra mental olarakta hedefe hazırlıyoruz. Zaten bir kolej takımı havasındayız. Bu sene 2’nci lige çok rahatlıkla çıkacağımıza inanıyorum. Çok büyük bir aksilik olmazsa, biz, play off filan karıştırmadan bu sene şampiyon olarak üst lige yükseliriz” diye konuştu.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: