Evsiz Çocuğun Tek Bir Fotoğrafı Çocuğun ve Annesinin Hayatını Sonsuza Kadar Değiştirdi

9 yaşındaki bir çocuğun Filipinler'de McDonalds'ın önünde ödevini yaparken çekilen fotoğrafı herkesi üzdü. İnternetin gücü sayesinde çocuk bulundu ve trajik bir hikaye zafere dönüştü.

9 yaşındaki bir çocuğun Filipinler'de McDonalds'ın önünde ödevini yaparken çekilen fotoğrafı herkesi üzdü. Evsiz olan ve gidecek bir yeri olmayan bir çocuk ödevini yaparken kağıdı görmek için McDonalds dükkanının ışıklarını kullanıyordu.

Bu fotoğraf internette hızla yayıldı ve çoğu kişi çocuğun kim olduğunu ve niye böyle bir durumda kaldığını merak etti. İnternetin gücü sayesinde çocuk bulundu. Sonrasında olanlar ise trajik bir hikayeyi zafere dönüştürdü.

İşte internette yankı uyandıran o fotoğraf:

Bu da fotoğraftaki çocuk. Adı Daniel Cabrera olan çocuk 9 yaşında.

Fotoğrafın internette paylaşılmasının ardından Daniel ve ailesi bir mucizeyle karşılaştı.

İçinde bulunduğu zor şartlara rağmen derslerine çok çalışan Daniel bunu kesinlikle hak ediyordu.

Diğer taraftan annesi de oldukça zor şartlarda çalışıyor: Evlerinin yanmasının ardından gereksinimlerini karşılamakta zorlanan anne çalıştığı işten günde 1,77 ABD Doları kazanıyor.

"Oldukça gayretli ve azimli bir çocuk. Öğle yemeği için verecek param olmasa da okula gitmek için ısrar ediyor. 'Anne, fakir kalmak istemiyorum. Hayallerime ulaşmak istiyorum' diyor."

Peki mucize olarak ne oldu?

Fotoğrafın internette yayılmasının ardından dünyanın her yerinden bağışlar yapılmaya başlandı. Bu bağışlar arasında nakit para, okul gereçleri ve hatta üniversite bursu var.

Aldığı bu destekle Daniel'in hayalindeki her şeyi gerçekleştireceğine eminiz.

Reklam
Reklam