Evsizler kar ve soğuktan korunmak için otobüs duraklarına sığındı

İstanbul’da etkili olan kar yağışı ve soğuk hava en fazla evsiz vatandaşları etkiledi. Evsizler korunmak...

İstanbul’da etkili olan kar yağışı ve soğuk hava en fazla evsiz vatandaşları etkiledi. Evsizler korunmak için otobüs durakları ile ATM kulübelerine sığındı. Çok sayıda evsiz de görevliler tarafında Sarıyer’deki spor kompleksine yerleştirildi.

İstanbul’da dün akşam saatlerinden itibaren etkili olan kar yağışı ile soğuk hava ulaşımdaki aksamaların yanı sıra evsiz vatandaşları da olumsuz etkiledi. Evsiz vatandaşlar, buz gibi havada donma tehlikesi geçirdi. Kendilerini kar ve soğuktan korumak isteyen evsizlerin sığınağı ise otobüs durakları oldu. Neredeyse her otobüs durağında bir evsiz sabahladı. Bazı evsiz vatandaşlar ise ATM kulübelerini tercih ederek soğuktan korunmaya çalıştı.

Reklam
Reklam

EVSİZLER SPOR KOMPLEKSİNE YERLEŞTİRİLDİ

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) ekipleri ile polis ve sağlık ekipleri tarafından toplanan 230 evsiz vatandaş ise Sarıyer’deki İBB Metin Oktay Spor Kompleksi’ne yerleştirildi. Kendilerine yemek verilen evsizlerin diğer ihtiyaçları da giderildi. İBB ekipleri, polis ve sağlık ekipleri tarafından İstanbul’un birçok ilçesinden toplanan evsizler spor kompleksine yerleştirilerek donmaktan kurtarıldı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz