Exper’de Genel Müdür İbrahim İlerisoy

Bilgisayar üreticisi Exper’in Genel Müdürlüğü’ne İbrahim İlerisoy getirildi. Bilişim sektöründe 15 yıllık tecrübesi bulunan İlerisoy,...

Bilgisayar üreticisi Exper’in Genel Müdürlüğü’ne İbrahim İlerisoy getirildi. Bilişim sektöründe 15 yıllık tecrübesi bulunan İlerisoy, Türkiye ve bölge ülkelerde pek çok projeye imza attı.

İlerisoy, atama ile ilgili yaptığı açıklamada mevcut yönetim ile Exper'i sektör lideri yapmayı hedeflediğini belirtti. Bilgi teknolojileri çözümlerinin sadece büyük şehirlerde değil Anadolu’da da yaygınlık kazanması, Türk ürünlerinin bölge ülkelerde de ilgi görmesi için stratejiler geliştiren İbrahim İlerisoy, 2005 yılında yönetici ortak olarak CREA markasının kuruluşunda bulundu.

Reklam
Reklam

Lisans eğitimini Boğaziçi Üniversitesi, yüksek lisans eğitimini ise Yeditepe Üniversitesi’nde tamamlayan İbrahim İlerisoy, profesyonel iş hayatına 1997 yılında bilişim sektöründe pazarlama ve ürün yöneticisi olarak başladı. Stratejik planlama, iş geliştirme, marka yönetimi, satış kanalları, doğrudan tedarik yönetimi gibi konularda uzman olan İlerisoy, 2001 - 2005 yılları arasında Asus’un Ülke Müdürlüğü görevini yürüttü. 2012 yılı başına kadar CREA’nın Yönetim Kurulu Üyesi ve Genel Müdürü olarak görev yaptı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: