Expo 2016 Antalya Çalışmaları, Paris’te Tanıtıldı

Fransa’nın Başkenti Paris’te düzenlenen Uluslararası Sergiler Bürosu (BIE) 153’üncü Genel Kurulu’na, EXPO 2016 Antalya Ajansı,...

Fransa’nın Başkenti Paris’te düzenlenen Uluslararası Sergiler Bürosu (BIE) 153’üncü Genel Kurulu’na, EXPO 2016 Antalya Ajansı, Antalya Valisi Sebahattin Öztürk başkanlığında bir heyetle katıldı. İki gün süren genel kurulda, teması Çiçek ve Çocuk, sloganı ise Gelecek Nesiller İçin Yeşil Bir Dünya olan EXPO 2016 Antalya kapsamında yapılan çalışmalar BIE yöneticilerine aktarıldı.

Yapılan çalışmalar hakkında bir sunum yapan EXPO 2016 Antalya heyeti, BIE yöneticilerinden olumlu tepkiler aldı. BEI yetkilileri Türkiye’nin ilk kez düzenleyeceği EXPO organizasyonunu, en iyi şekilde gerçekleştireceğine inandıklarını belirtti. Antalya Valisi Sebahattin Öztürk ve EXPO 2016 Antalya Ajansı Genel Sekreteri Selami Gülay, genel kurulda BIE Genel Sekreteri Vicente Gonzalez Loscertales ve BIE Delegesi Murat Ersavcı ile temasta bulundu. BIE Genel Kurulu’na Egemen Bağış başkanlığında katılan İzmir heyeti, EXPO 2020 adaylığında yapılan çalışmalar hakkında genel kurul üyelerine bilgi verdi.

Reklam
Reklam

BIE Genel Kurulu’ndaki yapılan sunumla ilgili değerlendirmede bulunan EXPO 2016 Antalya Ajansı Genel Sekreteri Selami Gülay, EXPO 2016 Antalya kapsamında yapılan çalışmaların BIE yöneticileri tarafından olumlu karşılandığını belirtti. Gülay, BIE yöneticilerinin kendilerine gösterdiği sıcak ilgiye teşekkür etti.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: