EXPO 2016 Antalya, Moskova'daki Fuarda Tanıtılacak

Dünyanın botanik EXPO'su EXPO 2016 Antalya'nın 20. uluslararası Moskova Turizm Fuarı'nda tanıtılacağı bildirildi.

Dünyanın botanik EXPO'su EXPO 2016 Antalya'nın 20. uluslararası Moskova Turizm Fuarı'nda tanıtılacağı bildirildi.

EXPO 2016 Antalya Ajansı Genel Sekreteri Selami Gülay, yaptığı açıklamada, EXPO 2016 Antalya ile ilgili farkındalığı artırmak amacıyla her fırsatın değerlendirildiği kaydetti. Bu doğrultuda 20. Uluslararası Moskova Turizm Fuarı'nda EXPO 2016 Antalya'nın tanıtımını yapacaklarını kaydeden Gülay, fuara 3 bin firmanın katılacağını ve 90 binin üzerinde ziyaretçi beklendiğini belirtti.

EXPO 2016 Antalya'nın Türkiye'nin bugüne kadar ev sahipliği yaptığı en önemli proje olduğunu vurgulayan Gülay, EXPO'ların 160 yıllık bir tarihe sahip olmasına rağmen Türkiye'de ilk defa Antalya'da düzenlendiğine işaret etti. EXPO 2016 Antalya'nın tanınırlığını artırmak için ulusal ve uluslararası fuarlara katıldıklarını kaydeden Gülay, amaçlarının ulusal ve uluslararası platformlarda EXPO 2016 Antalya'yı daha çok insanla buluşturmak olduğunu ifade etti.

Reklam
Reklam

Antalya'daki tüm kurumların EXPO için işbirliği halinde olduklarını kaydeden Gülay, açıklamasında şu görüşlere yer verdi:

"23 Nisan'da İl Milli Eğitim Müdürlüğümüz ile ortak bir çalışma yapacağız. EXPO 2016 Antalya'nın teması 'çiçek ve çocuk' olduğu için 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı bizim için ayrı bir önem taşıyor. Mayıs ayında da 19 Mayıs için bir projede bir arada olacağız."

Muhabir: Hüseyin Kanber

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: