Expo 2016 Heyeti Paris’te

EXPO 2016 Antalya heyeti, Fransa’nın Başkenti Paris’te yapılan Uluslararası Sergiler Bürosu’nun (BIE) 153’üncü Genel Kurulu’na...

EXPO 2016 Antalya heyeti, Fransa’nın Başkenti Paris’te yapılan Uluslararası Sergiler Bürosu’nun (BIE) 153’üncü Genel Kurulu’na katılarak Türkiye’yi temsil etti.

Türkiye’nin ilk Expo’suna ev sahipliği yapacak olan Antalya EXPO 2016 heyeti, Fransa’nın başkenti Paris’e gitti. Uluslararası Sergiler Bürosu’nun (BIE) 153.Genel Kurulu’na katılan heyet, Antalya 2016 Botanik EXPO sunumu yaptı. Gelecek Nesiller İçin Yeşil Bir Dünya” temasıyla yola çıkan EXPO 2016 Antalya’nın sunumu, Dünya EXPO Komitesi tarafından beğeniyle karşılandı.

Reklam
Reklam

Heyet, Türkiye’nin Paris Büyükelçisi Tahsin Burcuoğlu ve Başkonsolos Turgut Kural’ı ziyaret ederek Antalya’da gerçekleştirilecek EXPO 2016 konusunda gelinen son noktayı aktardı. EXPO 2016 Genel Sekreteri Selami Gülay, Türkiye’nin Paris’te başarıyla temsil edildiğini ve bu konuda Antalya heyeti olarak üzerlerine düşen görevi başarıyla yerine getirdiklerini söyledi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: