Expo Yöneticileri ATB’yi Ziyaret Etti

Expo 2016 Antalya Ajansı Genel Sekreteri Selami Gülay, yardımcısı Bedrullah Erçin ile birlikte Antalya Ticaret...

Expo 2016 Antalya Ajansı Genel Sekreteri Selami Gülay, yardımcısı Bedrullah Erçin ile birlikte Antalya Ticaret Borsası (ATB) Başkanı Ali Çandır’ı ziyaret etti.

Selami Gülay, ATB Yönetim Kurulu üyeleri Recep Özkul ile Halil Bülbül’ün de hazır bulunduğu ziyarette Expo çalışmaları hakkında bilgi verdi. Çalışmaları hızlandırdıklarını söyleyen Gülay, Expo’nun simgesi olacak çiçeğin belirlenmesi için anket çalışması yaptıklarını anlattı. Tüm kurum ve kuruluşların desteğini beklediklerini kaydeden Gülay, Expo’ların kalkınma projeleri olduğunu belirtti. Selami Gülay, Expo’nun Antalya’nın gelişimi için önemli bir organizasyon olduğunu ifade etti.

Reklam
Reklam

ATB Başkanı Ali Çandır da Expo’nun Antalya ve Türkiye için önemli bir organizasyon olduğunu vurguladı. Expo’nun Antalya’da hissedilmesi gerektiğini belirten Çandır, “Şehrin Expo’yu teneffüs etmesi önemli.” dedi.

Expo sürecinin kentin gelişimi için iyi değerlendirilmesi gerektiğini kaydeden Çandır, ATB ve Batı Akdeniz Ekonomisini Geliştirme Vakfı (BAGEV) olarak Expo ile ilgili proje hazırlıkları olduğu bilgisini vererek, “EXPO için canla başla çalışmaya hazırız.” diye konuştu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: