EXPO Yürütme Kurulu'nun Istifası

İZMİR (A.A) - CHP İzmir Milletvekili Alaattin Yüksel ve Mustafa Moroğlu, EXPO Yürütme Kurulu'nun istifasının "gerçek nedenlerini" bilmek istediklerini bildirdi.

İZMİR (A.A) - CHP İzmir Milletvekili Alaattin Yüksel ve Mustafa Moroğlu, EXPO Yürütme Kurulu'nun istifasının "gerçek nedenlerini" bilmek istediklerini bildirdi.

Yüksel ve Moroğlu, yaptıkları ortak yazılı açıklamada, EXPO Yürütme Kurulu'nda gerçekleşen istifaların herkesi üzüp endişelendirdiğini belirtti.

İzmir ile ilgili bütün uygulama ve projelerin, İzmirlilerin iş yapma anlayışına ve ahlakına göre yürüyüp yürümediğini bilmek istediklerini kaydeden Yüksel ve Moroğlu, açıklamada şu görüşlere yer verdiler:

Reklam
Reklam

"İzmirlilerin yakından tanıdığı, eski Futbol Federasyonu başkanımız sayın Mahmut Özgener'in, İzmir Ticaret Borsası ve Vadeli İşlemler Opsiyon Borsası başkanımız sayın Işınsu Kestelli'nin, Ege Bölgesi Sanayi Odası başkanımız sayın Ender Yorgancılar'ın EXPO Yürütme Kurulu'ndan ayrılmalarının "gerçek nedenlerini" bilmek istiyoruz.

Adı geçen Yürütme Kurulu üyelerimizin iş yapma biçimleri, ahlaklı ve dürüst duruşları, İzmir için çalışkanlıkları herkesçe bilinmekte ve takdir edilmektedir.

Dileğimiz bu gelişmelerin İzmir üzerinde oynanan iktidar oyunlarının bir parçası olmamasıdır.

EXPO sürecinin şeffaf bir şekilde yürütülmesi ve doğru, katılımcı bir yönetim olanağı sağlanarak, başkanlarımızın Yürütme Kurulu'ndaki görevlerine devam etmesinin sağlanmasıdır."

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: