Eyeliner Sürmenin Püf Noktaları

Retro gözlere kavuşun!

Zamansız güzelliğin anahtar parçalarından biri olan eyeliner, hem günlük hem de gece makyajında sıklıkla kullanılıyor. Gözleri belirginleştirerek bakışları anında değiştirmesi ve etkileyici bir görüntüye kavuşturması ile hepimizin gönlünü çelen bu mucize makyaj ürünü, Retro havasını bu sezon da estirmeye devam edecek.

Makyaj uzmanı Nilay Yağmur, pek çoğumuzun makyaj çantasından asla ayırmadığı ve severek kullandığı bu ürünü en doğru şekilde sürmenin püf noktalarını veriyor.

İşte, adım adım eyeliner sürmenin püf noktaları:

Reklam
Reklam

Doğru eyeliner çekebilmek için ilk olarak göz bitiminize küçük bir nokta kondurun. Koyduğunuz noktayı bir kenarla birleştirin ve havada bırakmama çalışın. Ardından çizgileri birleştirin.

Gözün altına uygulamak için alt kirpik diplerine minik bir çizgi çekin. Ardından fırça yardımıyla çektiğiniz çizgiyi bir fırça yardımıyla dağıtın. Buna uygun fırçanız yoksa pamuklu çubukla da yapabilirsiniz.

Eyeliner sürmenin püf noktalarını öğrenmek için videoya tıklayın

[Eyeliner ve goz kalemi nasil cekilir?](http://www.nasil.tv/Eyeliner-ve-goz-kalemi-nasil-cekilir)[![](//www.nasil.tv/s/z31890/img/elogo.png)](http://www.nasil.tv)