Eylem Toraman'ın 'İbrahim Toraman' iddiaları kan dondurdu

Beşiktaş'ın eski kaptanı İbrahim Toraman'ın eşi Eylem Toraman'ı dayak iddialarıyla ilgili kan donduran açıklamalarda bulundu. Eylem Toraman, hamileyken de şiddet gördüğünü söyledi.

Eylem Torman ve İbrahim Toraman arasındaki sular durulmuyor. Eski futbolcunun geçtiğimiz günlerde eşine şiddet uyguladığı gündeme gelmiş, Eylem Toraman'ın şiddet gördüğünü gözler önüne seren fotoğrafı gündeme bomba gibi düşmüştü. Telegol programına katılan İbrahim Toraman iddiaları yalanlamış ancak dayak iddialarını kabul etmemişti. 'Söylemezsem Olmaz' programına konuk olan Eylem Toraman ise iddiaları doğruladı ve çok daha fazla ses getirecek açıklamalarda bulundu. Beşiktaş'ın eski kaptanı İbrahim Toraman ile 2014 yılında hayatını birleştiren Eylem Toraman, boşanma aşamında olduğu eşinin kendisine zorla evlilik sözleşmesi imzalattığını ve hamileyken şiddet uyguladığını söyledi.

"KAFAMA ÇOK FAZLA DARBE ALDIM"

İbrahim Toraman'ın evlilikleri süresinde maddi bir destekte bulunmadığını belirten Eylem Toraman, evlenmeden önce hamile olduğunu söyledi. İbrahim Toraman'a olan sevgisinin bitmediğini ancak çocuğu için boşanma kararı aldığını sözlerine ekledi. Sık sık şiddet gördüğünü ancak düzelir diye beklediğini ifade eden Eylem Toraman, bardağı taşıran son olayı ile şu sözlerle anlattı: "Aslında ceviz kabuğunu doldurmayacak bir olaydan çıktı aramızdaki tartışma. İbrahim Bey 3-4 günlüğüne Milano'ya gitmişti. Çocuğum hastaydı. Yengesi de bizdeyken eve perdeci geldi. Kendisi evde yokken perdecinin eve gelmesine çok bozuldu. Sadece onun yengesi değil benim annem babam da evdeydi. Ondan bana bir siniri vardı. Ben çay alacaktım kendime çocuk vardı elimde. Elimden çay bardağı düştüğü için çok sinirlendi ve beni dövdü. Kafama çok fazla darbe aldım. Kafamı mermere çarpıp baygınlık geçirdim. Ben de babamı aradım yardım istedim."

"AŞK GÖZÜMÜ KÖR ETTİ"

Eşinin arada sırada Milano'ya gidip çapkınlık yaptığını, yaşadıklarının hemcinslerine ders olması gerektiğini söyleyen Eylem Toraman, "Aşk gözümü kör etti ama başka kadınlar susmasın. Yaşadıklarım ders olsun. Ben bir avukat olarak bunu yaşadıysam toplumda hâlâ kadına şiddet var demektir." ifadelerini kullandı.

İBRAHİM TORAMAN İDDİALARA NE YANIT VERDİ?

Yorumculuk yaptığı Telegol programında konuşan İbrahim Toraman ise iddiaların içini acıttığını söyledi. Eşinin iddialarını yalanlayan ancak boşanacaklarını doğrulayan İbrahim Toraman, "Bir haftadır konuşuluyor. İddialar içimi acıttı. Buna bazı insanların inandığını görmek beni kahrediyor." dedi. Hakkında konuşulanların imkansız olduğunu ve kendisine iftira adanların özür dilemesi gerektiğini ifade eden İbrahim Toraman, "Çocuğu kucağındayken anneyi dövmek böyle bir vicdansızlık olabilir mi? Böyle bir karaktersizlik mümkün mü? Ben sustum, çünkü bu yargıya taşındı. Her evlilikte güzel mutlu günler de olur tartışmalar da olur. Bunlar iki kişi arasında olacak şeylerdir. Bunlar hayatın içerisinde olan şeyler. Evlilikle ilgili böyle bir sorun varsa mahkemeye gitmek yerinde basına gitmek, kamuoyu oluşturmak amacını belli ediyor. Ona da hak veriyorum. Çocuğumun annesidir, saygı duyuyorum."