Eylemcilerin Yola Attığı Patlayıcıyı Polis Etkisiz Hale Getirdi

Beyoğlu’nda yüzleri maskeli grup iki araca molotofkokteyli atarak, yola patlayıcı bıraktı. Olay yerine gelen bomba...

Beyoğlu’nda yüzleri maskeli grup iki araca molotofkokteyli atarak, yola patlayıcı bıraktı. Olay yerine gelen bomba imha uzmanları, patlayıcıyı etkisiz hale getirdi.

Beyoğlu Dolapdere Irmak Caddesi üzerinde yüzleri maskeli terör örgütü yandaşları eylem gerçekleştirdi. Cadde üzerine çıkan grup, ellerindeki molotofkokteyllerini yola ve araçlara attı. Grubun saldırısı sonrası iki araçta maddi hasar meydana gelirken, olay yerine gelen polis ekiplerini gören eylemciler ara sokaklara doğru kaçmaya başladı. Bu sırada gruptan bir kişi elindeki patlayıcıyı yola attı. Fitili ateşlenmeyen patlayıcı şans eseri patlamadı. Meydana gelen olayların ardından emniyet güçleri hemen caddeyi trafiğe kapatırken, bölgeye bomba imha ekipleri çağrıldı.

Reklam
Reklam

Irmak Caddesinin trafiğe kapandığı sırada bir gelin arabası da objektifler takıldı. Araç içinden inen gelin ve damat, “Sorumluluk bizde, geçelim düğüne geç kaldık” dedi; ancak polis izin vermeyince gelin arabası geri dönerek uzaklaştı.

Olay yerine kısa sürede gelen bomba imha ekipleri ise patlayıcıyı etkisiz hale getirirken, patlayıcının ilk belirlemelere göre el yapımı bir bomba olduğu öğrenildi.

Polis, olayla ilgili soruşturmayı sürdürüyor.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: