Eyleme Giden Çocukların Elinde Bomba Patladı: 4 Yaralı

Mersin'de eylem hazırlığı içinde oldukları öne sürülen çocukların elinde el yapımı bombanın patlaması sonucu 4...

Mersin'de eylem hazırlığı içinde oldukları öne sürülen çocukların elinde el yapımı bombanın patlaması sonucu 4 çocuk yaralandı.

Edinilen bilgiye göre, merkez Akdeniz ilçesi Gündoğdu Mahallesi'ndeki ara sokakta eylem hazırlığı içinde olduğu öne sürülen bir çocuğun elinde el yapımı bomba patladı. Olayda İ.H.K. (14), A.E. (14), F.Ş. (10) ve B.Ş. (12) adlı çocuklar yaralandı. Yaralı çocuklar, ambulanslarla şehirdeki çeşitli hastanelere kaldırıldı. Çocuklardan 3'ü tedavilerinin ardından taburcu edilirken, gözüne şarapnel parçaları isabet eden İ.H.K. ise Toros Devlet Hastanesi'ndeki ilk tedavisinin ardından Mersin Üniversitesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi'ne sevk edildi.

Reklam
Reklam

Polis, olayla ilgili soruşturmanın sürdüğünü bildirdi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: