Eylül ayı meclis toplantısı tamamlandı

Alaplı Belediye Meclisi’nin Eylül ayı olağan toplantısı bugün yapılan ikinci oturumla tamamlandı.

Belediye Başkanı Dr. Nevzat Çimenoğlu’nun başkanlığında, Belediye Meclisi Üyelerinin tamamının katılımıyla saat:14.00’de başlayan toplantıda; ilk oturumda komisyonlara havale edilen iki madde, komisyon raporları oylanmak suretiyle oybirliğiyle kabul edildi.

Açılış ve yoklama ile başlayan toplantıda; gündemin ikinci maddesinde yer alan imar tadilatları, talep edilen imar tadilatlarından 4’ünün uygun görülmediğine, birinin uygun görüldüğüne ve ikisinin de üzerinde daha detaylı çalışma yapılmak üzere bir sonraki meclis toplantısında görüşülmesi kararı alan İmar Komisyonu raporu oylanmak suretiyle oybirliğiyle kabul edildi.

Reklam
Reklam

Gündemin ikinci maddesinde yer alan, Karayolu yolcu terminalleri otobüs ücret çıkış tarifesi ise, Plan ve Bütçe Komisyonu’nun raporu oylanmak suretiyle, oybirliğiyle kabul edildi.

Toplantının açılışında konuşan Belediye Başkanı Dr. Nevzat Çimenoğlu, geçtiğimiz Cumartesi günü yapılan 26. Geleneksel Alaplı Yağlı Pehlivan Güreşleri’ne destek veren herkese teşekkür etti. Toplantının ardından, Belediye Başkan Yardımcılığı görevine atanan Besim Çıtlak, Belediye Meclisi Üyelerine tatlı ikram etti.

Alaplı Belediye Meclisi Ekim ayı olağan toplantısı, 4 Ekim Salı günü yapılacak ve toplantı saat:14.00’de başlayacak.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz