Eylül’de Denizden 15 Bin Turist Geliyor

Marmaris limanına Eylül ayında yaklaşık 25 kruvaziyer gemisi ziyaret edecek. Mayıs ayında başlayan kruvaziyer yolcu...

Marmaris limanına Eylül ayında yaklaşık 25 kruvaziyer gemisi ziyaret edecek. Mayıs ayında başlayan kruvaziyer yolcu gemilerinin ziyaretinin ekim ayı sonuna kadar devam etmesi bekleniyor.

Marmaris Cruise Port’dan yapılan açıklamada, Eylül ayı içinde Marmaris Limanı’na 20 bin yolcu kapasiteli Kruvaziyer yolcu gemilerinin geleceği açıklandı. Gelen kruvaziyer gemiler arasında. Orient Queen II, Thomson Celebration, Sea Could, MSC Melody, Aida Diva, Zenith, Panorama ve Mein Schıff II bulunuyor.

Marmaris Cruise Port yetkilileri, 2001 yılında devletten 30 yıllığına limanı kiraladıklarını belirterek, “2001 yılı öncesi yılda sadece 3-4 kruvaziyer yolcu gemisinin geldiği Marmaris Limanı’na yolcu terminali dahil olmak üzere altyapı çalışmaları sonrası bugün itibari ile yıllık 120 bin yolcu kapasitesine ulaştık. Aynı zamanda ISPS uyum sağlanması olarak kılavuzluk, römorkaj ve atık toplama hizmetlerini genişlettik. En önemlisi, güçlü bir pazarlama kampanyası ile yolcu trafiğini kat kat arttırdık” dedi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: