Eynesil İha Muhabiri Ceylan Kalp Ameliyatı Oldu

Trabzon Ahi Evren Göğüs Kalp Damar Cerrahisi Eğitim ve Araştırma Hastanesinde kalp ameliyatı olan Giresun’un...

Trabzon Ahi Evren Göğüs Kalp Damar Cerrahisi Eğitim ve Araştırma Hastanesinde kalp ameliyatı olan Giresun’un Eynesil ilçesinde görevli İhlas Haber Ajansı (İHA) Muhabiri Ahmet Ceylan (52) taburcu oldu.

Yaklaşık 21 gün önce rahatsızlığı nedeniyle Trabzon Ahi Evren Göğüs Kalp Damar Cerrahisi Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde müşahede altına alınan İHA Muhabiri Gazeteci Ahmet Ceylan, yapılan ameliyatın ardından taburcu oldu.

21 gün hastanede kaldığını ve bunun 1 haftasını yoğun bakım ünitesinde geçirdiğini belirten Ceylan” Hastalık başa gelince insan sağlığının kıymetini daha iyi anlıyor. Sigara içen arkadaşlarıma tavsiyem sigarayı bir an önce bıraksınlar” dedi.

Reklam
Reklam

Taburcu edilen Ceylan, Giresun’un Eynesil ilçesindeki evinde istirahat ediyor.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: