Eynesil Müftülüğü Kur'an Kursu Öğrencilerine Kur'an-ı Kerim Dağıttı

Eynesil Müftülüğü tarafından Kur'an Kursu öğrencilerine, Kur'an-ı Kerim dağıtıldı.

Eynesil Müftülüğü tarafından Kur'an Kursu öğrencilerine, Kur'an-ı Kerim dağıtıldı.

Eynesil Müftüsü Hasan Ören, yaptığı açıklamada, Kur'an-ı Kerim'i olmayan öğrencilere ücretsiz Kur'an-ı Kerim hediye edeceklerini söyledi.

İlçe merkezindeki Yeni Cami'de kurs öğrencilerine Kur'an-ı Kerim hediye eden Ören, "Kurslarımız 18 Ağustos'a kadar devam edecek ve öğrencilerimize elimizden geldiği kadar desteğimiz sürecek" dedi.

Eynesil ilçesinde devam eden yaz kurslarında bin öğrencinin eğitim aldığını ve bu rakamın geçen yıllara göre çok fazla olduğunu söyleyen Ören, şunları kaydetti:

Reklam
Reklam

"6 yaş ve üstü yaş uygulaması baz alınınca ilçe genelindeki camilerimizde öğrenci sayımız arttı. İlçe merkezi ve köylerimizde bin öğrencimiz yaz Kur'an kurslarımıza devam ediyor. Vatandaşlarımızın ilgisinden oldukça memnunuz. İlçe genelinde okuyup da Kur'an-ı Kerim okumasına geçen tüm öğrencilerimize ücretsiz Kur'an-ı Kerim hediye edeceğiz."

Muhabir: Fikret Bodur / Fatma Kalay

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz