Eyüboğlu'ndan 'Kim Milyoner Olmak İster yeni bölüm ne zaman?' sorusuna cevap!

ATV ekranlarına uzun süredir ara veren sevilen yarışma programı Kim Milyoner Olmak İster? geri dönüyor. Yakışıklı oyuncu Kenan İmirzalıoğlu’nun sunuculuğunu yaptığı Kim Milyoner Olmak İster? yarışması yeniden yeni bölümleriyle yayınlanmaya başlayacak.

Milliyet yazarı Ali Eyüboğlu, Kim Milyoner Olmak İster'in ne zaman başlayacağını köşesinden paylaştı. ATV’de yayınlanan Hercai dizisinin final yapmasıyla birlikte Kim Milyoner Olmak İster? yarışmasının yeniden yayınlanacağı öne sürüldü.

ATV, bir süre yayınına ara verdiği ‘Kim Milyoner Olmak İster? Yarışma programını tekrardan ekrana getirecek. Kanalın final yapan dizilerinden ‘Hercai’nin yerine pazar akşamı yayınlamayı planladığı Kim Milyoner Olmak İster? yarışmasının tanıtımlarına başladı.

İşte Ali Eyüboğlu'nun yarışamaya dair verdiği çarpıcı veriler:

Reklam
Reklam

“10 sene içerisinde 931 bölüm, 32 bin 106 soru, 4 bin 476 yarışmacı ve 57 milyon 549 bin Türk lirası ödül.”
Yarışmacılara bölüm başına dağıttığı ortalaması para ödülü 62 bin Türk lirası olan bir yapımın sunucu ve prodüksiyon giderlerini de eklendiğinde bile en ucuz yazlık dizinin yarısı kadar bir maliyet çıkar ortaya.

Ondan dolayıdır ki ki şimdiye dek Kenan Işık, Selçuk Yöntem, Murat Yıldırım ve Kenan İmirzalıoğlu tarafından sunulan ‘Kim Milyoner Olmak İster?’ gibi stüdyo programlarının sayısı artıyor.

Bunun iki sebebi var:

Birincisi dizilerin maliyeti, ikincisi de yeni tip koronavirüsün (Kovid-19) dizilere etkisi…

Salgın şartlarında haftada 2.5 saatlik bölüm yetiştirmek gün geçtikçe zorlaşıyor. Oyuncular ya da set ekibinin koronavirüse yakalanmasıyla diziye ara veriliyor ve yeni bölüm yayınını aksatılmak durumunda kalıyor…

Anahtar Kelimeler: