Eyüp Belediyesi, Dünya Tüketici Akademisi ödülü aldı

Tüketici Akademisi tarafından 3. Uluslararası AB Kalite Zirvesi Konferansı İstanbul Çırağan Sarayı’nda gerçekleştirildi. Konferans sonrası...

Tüketici Akademisi tarafından 3. Uluslararası AB Kalite Zirvesi Konferansı İstanbul Çırağan Sarayı’nda gerçekleştirildi. Konferans sonrası düzenlenen törende, Eyüp Belediyesi’ne, “Avrupa Birliği Kalite Ödülleri Dünya Tüketici Akademisi” ödülü verildi.
Çırağan Sarayı'nda düzenlenen Uluslararası AB Kalite Zirvesi ödülleri dün akşam sahiplerini buldu. Geceye Eyüp Belediye Başkanı İsmail Kavuncu ile iş, sanat ve siyaset dünyasının önemli isimleri katıldı. Gecenin sunuculuğunu Öyle Bir Geçer ki dizisinde Carolin karakterini canlandıran Wilma Elles yaptı. Gecede Bazı sanatçılar ve iş dünyasının tanımış simaları işleri nedeniyle geceye katılamazken Bülent Ersoy, Şevval Sam, Gülşen, Hadise, Raga Oktay, Tuğba Ekinci gibi isimler hem ödül aldı hem de mini bir konser verdi.
Markaların bilgi, birikim, deneyim ve öngörülerinin paylaşıldığı zirvede, Türkiye’nin geldiği noktalar değerlendirildi.
Ödül töreni öncesi seminerde bir konuşma Yapan Başkan Kavuncu, Belediye Hizmetleri ve AB Standartları konusunu anlattı. Kavuncu, “Yerel yönetimler yaşamın her tarafında; doğumdan ölüme kadar. Yerel yönetimlerin halkla iç içe ve çok farklı unsurları ve boyutları var. Sizlerin hangi noktada nasıl bir yönetim tarzı ve nasıl bir anlayış ile nasıl bir vizyon getireceğiniz çok önemli. Bu standartların üzerinde bir anlayışı gerektiriyor. Avrupa standartlarının bile üzerinde davranmayı gerektiriyor. Bu konuda gayret göstererek bunu başarıyoruz." dedi.
Eyüp Belediyesi, 3. Uluslararası AB Kalite Zirvesi gecesinde Avrupa Birliği Kalite Ödülleri Dünya Tüketici Akademisi ödülünü aldı. Eyüp Belediye Başkanı İsmail Kavuncu ödülü Tüketici Akademisi Başkanı Fahri Ustaoğlu’nun elinden aldı.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz