Eyüp Belediyesi Semt Sakinlerine Çiçek Tohumu Dağıttı

Eyüp Belediyesi, ‘Yemyeşil Bir Eyüp’ sloganıyla başlattığı kampanyasına kış aylarında da devam etti. Belediye başkanı...

Eyüp Belediyesi, ‘Yemyeşil Bir Eyüp’ sloganıyla başlattığı kampanyasına kış aylarında da devam etti. Belediye başkanı İsmail Kavuncu, sokak sokak dolaşarak semt sakinlerine çiçek tohumu dağıttı.

İsmail Kavuncu’nun Nişanca Mahallesi’ndeki çiçek tohumu dağıtımına semt sakinleri büyük ilgi gösterdi. Zalpaşa Caddesi’nde son bulan dağıtım ile ilgili açıklama yapan Kavuncu, şunları dile getirdi:

“Eyüp’te hemen hemen her mahalleye bir park yaptık. Eski parklarımızı revize ettik. Çiçeklerin dışında yazın park ve bahçeler müdürlüğümüz sitelere ücretsiz fıstık çamı dağıtımı gerçekleştirdi. Minik saksılar içerisinde gül, şebboy, menekşe, açelya, hanımeli, mimoza, lale, nilüfer, zambak vb. çiçek tohumlarımızı kışın da dağıtmaya devam edeceğiz. Baharda evlerimizdeki çiçeklerin kokusu ve rengarenk görüntüsü Eyüp’ümüzü daha da çok güzelleştirecek.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: