Eyüp belediyesinden liselilere eğitim yardımı

Eyüp belediyesi, iki yıl önce başlattığı "Eğitime Destek" projesi kapsamında 3 bin 638 lise öğrencisine...

Eyüp belediyesi, iki yıl önce başlattığı "Eğitime Destek" projesi kapsamında 3 bin 638 lise öğrencisine 400 TL eğitim yardımında bulundu.

Eyüp Belediye Başkanı İsmail Kavuncu, ilçedeki 13 lisede öğrencilerle bir araya gelerek yardımların ilk taksidini öğrencilere dağıttı.

Öğrenim noktasındaki eksiklikleri tamamlamak üzere çalıştıklarını ve projeler ürettiklerini dile getiren Kavuncu, "En önemli yatırım insana, eğitime yapılan yatırımdır. İlçemizde üniversiteye hazırlanan toplam 3 bin 638 öğrencimize birinci dönem ve ikinci dönem olmak üzere toplamda 400 liralık maddi destek vereceğiz. Lise son sınıf öğrencilerimizin ihtiyaçlarını karşılamada katkıda bulunmak istedik. Gençlerimizin sınavlarda iyi dereceler yapacağına, ileride çok güzel projelere imza atacağına gönülden inanıyoruz. Her zaman gençlerimizin yanındayız.” dedi.

Reklam
Reklam

Öğrencilerle kariyer buluşmalarında bir araya geleceklerini belirten Kavuncu, "Siz gençlerimize iş dünyasında örnek olacak başarılı iş adamlarını bir araya getireceğiz. Girişimcilik konusunda ben de sizlerle deneyimlerimi paylaşacağım. Siz gençlerimize değerli iş adamlarımızın, meslek sahiplerinin bilgilerinden ve tecrübelerinden faydalanma imkanı veriyoruz." diye konuştu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz