Eyüp Belediyesi'nden öğrencileri sevindiren destek

Eyüp Belediyesi geleneksel hale getirdiği "Eğitime Destek" projesiyle lise son sınıf öğrencilerine üniversiteye hazırlıkta destek...

Eyüp Belediyesi geleneksel hale getirdiği "Eğitime Destek" projesiyle lise son sınıf öğrencilerine üniversiteye hazırlıkta destek oluyor. Eyüp'te lise son sınıfta okuyan 3 bin 638 öğrenciye 400 TL. eğitime katkı payı yardımında bulunuluyor. Eyüp Belediye Başkanı İsmail Kavuncu, bugün Eyüp Alibeyköy Anadolu Lisesi ve Oğuzcan Polat Lisesi'nde okuyan öğrencilere eğitim katkı payı desteğini dağıttı.
Eyüp Belediyesi, bugüne kadar yaklaşık 7 bin öğrenciye eğitim desteği yardımında bulundu. Başkan İsmail Kavuncu, lise son sınıf örgencilerine bir de sürpriz yaparak eğitim desteği katkı payının ikinci taksidini tüm öğrencilerle birlikte yıl sonunda şenlik yaparak dağıtacaklarını açıkladı.
Programda, eğitim desteğinin önümüzdeki yılda da süreceğini belirten Başkan İsmail Kavuncu, Eyüp'teki eğitim seviyesinin çok daha iyi bir noktalara gelebilmesi için ellerinden gelen tüm gayreti gösterdiklerini söyledi.
Liseler dışında ilköğretim öğrencileri için de kırtasiye desteğinde bulunduklarını açıklayan Başkan İsmail Kavuncu; "En önemli yatırım insana, eğitime yapılan yatırımdır. İlçemizde üniversiteye hazırlanan toplam 3638 öğrencimize birinci dönem ve ikinci dönem olmak üzere toplamda 400 liralık maddi destek vereceğiz. Lise son sınıf öğrencilerimizin ihtiyaçlarını karşılamada katkıda bulunmak istedik. Gençlerimizin sınavlarda iyi dereceler yapacağına, ileride çok güzel projelere imza atacağına gönülden inanıyoruz. Her zaman gençlerimizin yanındayız” dedi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz