Eyüp Sultan’dan Van’a ikinci yardım konvoyu

Eyüp Belediyesi Van’da yaşanan deprem felaketinin ardından ikinci yardım konvoyunu da yola çıkardı. Sivil toplum...

Eyüp Belediyesi Van’da yaşanan deprem felaketinin ardından ikinci yardım konvoyunu da yola çıkardı.
Sivil toplum kuruluşları, dernekler, vakıflar ve vatandaşlar sosyal paylaşım sitelerinde haberleşip deprem felaketi yaşanan Van ilimize yardım erzaklarını toplamaya devam ediyor.
Dün afet bölgesine 3 tır yardım malzemesi gönderen Eyüp Belediyesi bugün de İstanbul Gıda Toptancı Tüccarları Derneği (İGTOD) ile birlikte gıda malzemelerinin bulunduğu konvoyu yola çıktı.
Konserveden, hazır gıdaya, kuru bakliyattan, suya kadar birçok ürünün yanı sıra erzak kolilerinin yeraldığı tır, Van’a gitti.
Eyüp Belediye Başkanı İsmail Kavuncu ve İGTOD Başkanı Mustafa Karlı yardım konvoyunu birlikte uğurladı. Başkan İsmail Kavuncu, “Acı günümüzde vatandaşımız ve esnafımız çok duyarlı davrandı. Birlik ve beraberliğimizin en güzel göstergesi bu dayanışma, yardımlaşmadır. Deprem bölgemiz için Eyüplülerden yardımlar adeta yağmur gibi yağıyor. Belediyemiz bu yardımları Van’a ulaştırma konusunda desteğini sürdürecek” dedi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz