Eyüplü çocuklara bayramlık

İslam aleminin en önemli merkezlerinden Eyüp Sultan’da bayram hazırlıkları başladı. Eyüp Kaymakamlığı ve Eyüp Belediyesi,...

İslam aleminin en önemli merkezlerinden Eyüp Sultan’da bayram hazırlıkları başladı. Eyüp Kaymakamlığı ve Eyüp Belediyesi, bu hazırlıklar çerçevesinde ilçedeki yardıma muhtaç çocuklara “bayramlık giysi” dağıtımı gerçekleştirdi.
Eyüp Belediyesi Osmanlı Parkı Sosyal Tesisleri’nde aileleriyle birlikte toplanan çocuklara giysilerini Eyüp Kaymakamı Osman Kaymak ve Eyüp Belediye Başkanı İsmail Kavuncu verdi.
Öte yandan yaklaşık 380 çocuğa bayram öncesi kıyafet dağıtımı yapılırken Eyüp Sultan Meydanı, bayramın birinci gününe hazırlanıyor. Bayram namazının ardından çiçekler gibi süslenen Meydan’da vatandaşlara lokum, şeker, çay ve kuru pasta ikramı yapılacak. Eyüp Belediyesi Mehter Takımı Bayramın birinci günü Cami’yi ziyarete gelen konuklara muhteşem bir gösteri yapacak.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz