Eyüpspor-Altay Maçı Sonrasındaki Gerginlik

İZMİR (A.A) - Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup takımlarından Altay'ın başkanı Ömer Hızlıok, Eyüpspor maçı sonrasında çıkan olaylarla ilgili

İZMİR (A.A) - Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup takımlarından Altay'ın başkanı Ömer Hızlıok, Eyüpspor maçı sonrasında çıkan olaylarla ilgili olarak, "İnşallah başka bir takımın başına bu tür üzücü olaylar gelmez" dedi.

Hızlıok, AA muhabirine yaptığı açıklamada, centilmenliğin sadece maçta değil maç sonrasında da önemli olduğunu belirterek şöyle dedi:

"Biz 20-25 kişilik bir ekiple deplasmana gittik. Bunların 6-7 tanesi 1995 doğumlu çocuklar. Kendimizi korumaktan başka bir şey yapmadık. İstanbul'un göbeğinde böyle bir olayın olması çok üzücü. Ben İzmir Emniyet Müdürlüğü'nü tebrik ediyorum. İzmir'e gelen misafir takımlara verdiği değeri biliyorum. Maç bittiğinde futbolcular sahayı centilmence terk etti. Olayları Eren Aydın'ın ailesi kışkırttı. Sonra bize 100-150 kişilik grup saldırdı. İnşallah başka bir takımın başına bu tür üzücü olaylar gelmez."

Reklam
Reklam

Dün oynanan ve 0-0 biten Eyüpspor-Altay karşılaşması bitimindeki olaylar sonrasında, Altaylı Serhat Akın, Serkan Akın, Metin Yüksel, Volkan Altın ve İsmet Kavuştu darp raporu almış, siyah-beyazlı ekip Cumhuriyet Savcılığı'na suç duyurusunda bulunmuştu.

Muhabir: Hüseyin Bağış / Ramazan Ercan

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: