Eyüpspor Başkanı Sever: Yeni Sezona Çok Güçlü Gireceğiz

Spor Toto 2. Lig ekiplerinden Eyüpspor’da geçtiğimiz hafta yapılan Olağan Genel Kurul Toplantısı'nda tek aday...

Spor Toto 2. Lig ekiplerinden Eyüpspor’da geçtiğimiz hafta yapılan Olağan Genel Kurul Toplantısı'nda tek aday olarak seçime giren ve 2.nci defa başkanlık koltuğuna oturan Şevket Sever iddialı demeçler verdi. Başkan Sever önümüzdeki sezon Eyüpspor’un grubunu şampiyon olarak bitireceğini söyledi.

"Transferlerimiz çok konuşulacak" diyen Başkan Sever, geride kalan sezonun kadrosunu bozmadan yapacakları nokta transferlerle kadroyu güçlendirmeyi hedeflediklerini belirterek, şöyle konuştu:

"Eyüpspor olarak her zaman yarışın içinde olduk ve olmaya da devam edeceğiz. Eyüpspor Türkiye 2. Ligi'nin en önemli kulübüdür. Bu sezon yapacağımız transferler çok konuşulacak. Hedeflerimiz büyük, yeni sezonda kuracağım güçlü kadroyla taraftarımızın özlediği ve hasretiyle yanıp tutuştuğu Bank Asya 1. Ligi'ne çıkacağız. Bundan kimsenin şüphesi olmasın."

Reklam
Reklam

TARAFTARIMIZA SÖZÜMÜZ VAR

Eyüpspor Başkanı Şevket Sever, “Her ne şartta olursa olsun desteğini esirgemeyen taraftarımıza bir gün mutlaka verdiğimiz sözü tutacağız." diyerek sözlerini şöyle tamamladı:

"Taraftarımızın takımına olan sevdası her zaman dillere destan olmuştur. Eflatun - sarılı forma ve armanın peşinden koşan taraftarımıza mutlaka Bank Asya’ya çıkma tadını yaşatacağız. İlçemizde bu potansiyel var olduğu sürece mutlaka bir gün hedeflerine ulaşan bir takım olarak taraftarımızın karşısına çıkacağız.

Eyüpspor gücünü her zaman taraftarından alan bir kulüp olmuştur. Taraftarımızla ayrılmaz bir bütünüz ve bu bütünlüğümüzü kimsenin bozmasına asla müsaade etmeyiz.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: