Eyüpspor Futbol Şubesi Sorumlusu Sever: Her şeyimizi ortaya koyduk ve kazandık

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup'ta mücadele eden Eyüpspor'da Futbol Şubesi Sorumlusu Habib Sever, Teknik...

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup'ta mücadele eden Eyüpspor'da Futbol Şubesi Sorumlusu Habib Sever, Teknik Direktör Hasan Çelik’in göreve gelmesinden sonra bambaşka bir takım olduklarını söyledi.

Beypazarı ile Denizli Belediyespor deplasmanlarından 4 puan çıkardıklarını belirten Sever, “Denizli Belediyespor karşısında mağlup duruma düşmemize rağmen 2. yarıda etkili bir futbol sergileyerek maçı kazanmasını bildik.'' diyerek şöyle devam etti:

''Lig’de haftalardır kazanamıyorduk. Bu da takım üzerinde olumsuz bir havaya neden oldu. Ancak zorlu bir viraj olan Denizli Belediyespor’u deplasmanda yenmeyi başardık. Son iki deplasmandan 4 puan topladık. Önümüzdeki hafta kendi saha ve seyircimiz önünde oynayacağımız Sarıyer maçını da kazanıp çıkımızı sürdürmek istiyoruz.''

Reklam
Reklam

BANK ASYA HEDEFİMİZDEN VAZGEÇMEDİK

Eyüpspor Futbol Şubesi Sorumlusu Habib Sever, “Ligin başında koyduğumuz bir hedef vardı, oda Bank Asya 1. Ligi'ne çıkmak. Hedeflerimizde bir değişiklik yok. Ligde seri galibiyetler alarak Play-off’lara kalmak istiyoruz. Hasan Çelik’in teknik direktörlüğe gelmesinden sonra iyi bir hava yakaladık ve ligde çıkışa geçmeye başladık. Futbolcularımın antrenmanlardaki hırsı, istekleri ve arzuları bizim umudumuza umut katıyor. Onlar da playof’lara kalmayı istiyor. Üst sıralara tırmandıkça takımın azmi ve hırsı daha da çok artıyor.'' dedi.

Sarıyer maçını da kazanmak istediklerini belirten Habib Sever, “Pazar günü oynayacağımız Sarıyer maçı bizim için çok önemli. Sarıyer’de kendi sahasında lider Bandırmaspor’u yenerek moral buldu. 2. Lig’in en önemli derbisi olan Sarıyer maçını da kazanıp yukarılara doğru çıkmak istiyoruz.'' diyerek sözlerini şöyle tamamladı:

''Centilmence bir karşılaşma olmasını temenni ediyor ve kazanan tarafın bizim olmasını istiyorum. Taraftarımızın 90 dakika boyunca bizi hiç susmadan desteklemelerini istiyoruz. Onlarla birlikte güzel günler yaşayacağımızdan kimsenin şüphesi olmasın.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz