Eyüpsporlu Koray Kurt: Körfez'i yeneceğiz

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup ekiplerinden Eyüpspor’un 22 yaşındaki başarılı orta saha oyuncusu Koray...

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup ekiplerinden Eyüpspor’un 22 yaşındaki başarılı orta saha oyuncusu Koray Kurt ligde yarın oynayacakları Körfez maçını kazanacaklarını iddia etti.

Kurt, hafta içi Körfez maçına takım olarak çok iyi hazırlandıklarını belirterek, “Deplasmanda aldığımız sonuçlar gerçekten çok iyi. Ama bu başarıyı iç saha maçlarımız için söyleyemem. Benimde gol attığım ve 2-0 kazandığımız Bandırmaspor maçından itibaren içerde kazandığımız maç yok. Bu gerçekten Eyüpspor için çok üzücü bir durum. Eğer içerde oynadığımız maçlardan bir iki tanesini kazanmış olsaydık şu anda ligdeki durumumuz çok farklı olurdu. Ama buna rağmen Play - off şansımız hala devam ediyor.'' şeklinde konuştu.

Reklam
Reklam

KÖRFEZİ YENERSEK LİG BİZİM İÇİN YENİDEN BAŞLAR

22 yaşındaki futbolcu Koray Kurt Körfez'i yenmekten başka bir şey düşünmediklerini belirterek, maçın favorisinin Körfez olduğunu ama kazanmak için de ellerinden geleni yapacaklarını söyledi.

“Maçın favorisi her ne kadar Körfezspor gözükse de Eyüpspor olarak ben ve arkadaşlarım bu maça çok iyi konsantre olduk.'' diyen Koray Kurt, sözlerini şöyle tamamladı:

''Eğer Körfez'i yenersek Eyüpspor için lig yeniden başlayacak. Bu maçtan 3 puanla ayrıldığımız takdirde üst sıraları zorlamaya başlarız. Ben ve takım arkadaşlarım gerçekten play - off’lara kalmayı çok arzu ediyoruz. Yarın kendi sahamızda oynayacağımız Körfezspor maçını kazanıp şeytanın bacağını kırmak istiyoruz.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz