Eyüpspor’un Geleceği Parlak

Eyüpspor Teknik Direktörü Hasan Çelik altyapıdan 8 futbolcuyu A takıma çıkardı. Eyüpspor’un altyapısında bulunan Uğur...

Eyüpspor Teknik Direktörü Hasan Çelik altyapıdan 8 futbolcuyu A takıma çıkardı. Eyüpspor’un altyapısında bulunan Uğur Taner (17), Hayrettin Aydın (17) Ahmet Tayfun Yalçın (18) Oğuz Sakin (18) Furkan Karol (17) Etem Kaymakçı (17) Kubilay Yavuz (17) ve Mustafa Sardoğan (18) A takıma çıkmanın mutluluğunu yaşıyor.

Alt yapıdan A takıma çıkma başarısını gösteren 17 yaşındaki Uğur Taner’e profesyonel sözleşmeye imza attırıldı. Uğur Taner Eyüpspor’un Türkiye genelinde en iyi alt yapıya sahip olan bir kulüp olduğuna değinerek şöyle konuştu:

Reklam
Reklam

“Ben ve arkadaşlarım uzun yıllar Eyüpspor’un alt yapısında eğitim aldık. Hedefimiz A takıma çıkmaktı. Allah’a şükürler olsun ki bunu da başardık, artık terimizi son damlasına kadar akıtarak her şeyimizi Eyüpspor forması için vereceğiz."

Eyüpspor Teknik Direktörü Hasan Çelik ise Akademi Ligi'nde mücadele eden genç futbolcuları yakından takip ettiğini ve A takıma çıkardığı tüm futbolcuların çok yetenekli olduğunu belirterek şöyle konuştu:

"Gençlik Geliştirme Merkezi'mizde çok yetenekli futbolcular bulunuyor. Alt yapımızda bulunan hocalarımızla birlikte koordineli olarak çalışarak 8 futbolcumuzu A takıma çıkarma kararı aldık. Genç futbolcularımız yeni sezonda gücümüze güç katacak.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: