Eyüpsultan Çocuk Meclisi başvuruları başladı

Eyüpsultan Belediyesi tarafından hayata geçirilen Çocuk Meclisine başvurular başladı.Eyüpsultanlı çocukların oluşturduğu Çocuk Meclisi, önceki yıllarda Türkiye Büyük Millet Meclisi ve Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’ne ziyaretler gerçekleştirdi.

Eyüpsultan Belediyesi tarafından hayata geçirilen Çocuk Meclisine başvurular başladı.
Eyüpsultanlı çocukların oluşturduğu Çocuk Meclisi, önceki yıllarda Türkiye Büyük Millet Meclisi ve Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’ne ziyaretler gerçekleştirdi. Bunların yanı sıra Eyüpsultan Çocuk Meclisi, “Bir Kalem de Sen Getir” projesini hayata geçirerek Gaziantep’te bulunan mülteci kampına kırtasiye yardımı topladı. Ayrıca çocuklar kampa gerçekleştirdikleri ziyaret sonrasında ödül olarak şehir turuna katıldı. Yeni dönemde Çocuk Meclisine 4. sınıf ile 8. sınıf arası Eyüpsultan’da ikamet eden ya da okuyan tüm çocuklar başvuru yapabilecek.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz