Eyüp’te Ramazan Hazırlıkları Sürüyor

Eyüp Belediyes’nin on bir ayın sultanı Ramazan ayı için hazırlıkları devam ediyor. Hazırlıkları yerinde inceleyen...

Eyüp Belediyes’nin on bir ayın sultanı Ramazan ayı için hazırlıkları devam ediyor. Hazırlıkları yerinde inceleyen Başkan İsmail Kavuncu, Eyüp Sultan Camii Meydanı’nda da özel bir etkinlik organize edileceğini belirtti. Kavuncu, “Bu sene Eyüp Sultan’da Ramazan çok daha farklı kutlanacak. Birçok sürprizlerimiz olacak.” dedi.

Öte yandan Nikâh Sarayı ve Kültür Merkezi’nin hemen önünde bulunan etkinlik alanında Osmanlı mimarisi otantik ahşam evler kurulacak. Evlerin çalışmalarını ekibiyle inceleyen Kavuncu, Eyüplülerin Ramazan ayı boyunca sıkıntı yaşamaması için çalışmaların bir an önce bitirileceğini açıkladı. Otantik evlerden oluşan bir sokak yapacaklarını aktaran Kavuncu, “vatandaşların hem alışveriş yapacağı, hem yemek yiyeceği hem de ünlü sanatçıların konserlerini dinleyeceği bir etkinlik alanı oluşturuyoruz.” diye konuştu.

Reklam
Reklam

İsmail Kavuncu, Ramazan ayında her gün vatandaşlarla bir araya geleceklerine işaret etti. Kutsal ayda kimsenin mağdur olmaması için çalışmaları hızlandırdıklarını anlatan Kavuncu, ihtiyaç sahiplerinin de Ramazan ayı boyunca yanlarında olacaklarını kaydetti.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz