Eyüp'te Son Sahur Programı Yapıldı

Ramazanda iftar programlarıyla binlerce kişiyi Eyüp Sultan’da buluşturan Eyüp Belediyesi, sahurda programlarıyla da mahalle sakinleriyle...

Ramazanda iftar programlarıyla binlerce kişiyi Eyüp Sultan’da buluşturan Eyüp Belediyesi, sahurda programlarıyla da mahalle sakinleriyle bir araya geldi. Eyüp Belediyesi, Ramazan ayının son sahurunu Topçular ve Düğmeciler Mahallesi’nde verdi.

Eyüp Belediyesi’nin Eyüp Sultan Sitesi’nde organize ettiği sahur programına, Eyüp Belediye Başkanı İsmail Kavuncu, Eyüp Belediye Başkan yardımcıları Metin İşeri, Semih Dikyol, Muhammet Esat Nuhoğlu ve mahalle sakinleri katıldı.

Başkan İsmail Kavuncu, sahur programı öncesi Fahri Korutürk caddesinde esnafı ziyaret etti. Vatandaş ve esnafla bir araya gelen Başkan, Eyüplülerin Ramazan’ını kutladı. Başkan Eyüp Sultan Meydanında gerçekleştirilecek olan bayramlaşmaya Eyüplüleri davet etti.
Gece yarısı çocuklarıyla birlikte sahur programı yapılan Eyüp Sultan sitesini dolduran vatandaşlar, Başkanla birlikte sahurlarını yaptı.

Reklam
Reklam

Eyüp Belediye Başkanı’nın evsahipliğinde gerçekleştirilen sahur programında konuşma yapan Eyüp Belediye Başkanı İsmail Kavuncu, “Onbir Ayın Sultanı mübarek Ramazan ayında Eyüp Sultan’da tüm vatandaşlarımızla iftar ve sahur yemeklerimizde biraraya geliyoruz. Birlik, beraberlik, sevgi, hoşgörü ve dayanışmanın en güzel yaşandığı bu günleri ailelerimizle birlikte yaşamak büyük mutluluk. Ben şimdiden tüm Eyüplü sakinlerimizin mübarek Ramazan bayramını kutluyor, sağlık ve afiyetler diliyorum” dedi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: