Eyyübiye’de cami temizleme seferberliği

Eyyübiye Belediyesi, ilçeye bağlı mahallelerde bulunan ibadethanelerde temizlik seferberliğini sürdürüyor.Eyyübiye Belediyesi, ilçeye bağlı mahallelerde bulunan ibadethanelerde temizlik seferberliğini sürdürüyor.

Eyyübiye Belediyesi, ilçeye bağlı mahallelerde bulunan ibadethanelerde temizlik seferberliğini sürdürüyor.
Eyyübiye Belediyesi, ilçeye bağlı mahallelerde bulunan ibadethanelerde temizlik seferberliğini sürdürüyor. Eyyübiye Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü bünyesinde oluşturulan cami ve ibadethane temizlik ekibi ibadethanelerdeki çalışmalarına hummalı bir şekilde devam ediyor. Ekip, ilçe genelindeki cami ve ibadethanelerin iç ve dış temizliğini periyodik olarak gerçekleştiriyor. Tüm cami ve ibadethanelerde halı yıkama, süpürme, iç ve dış temizlik işlerini titizlikle yapan ekipler vatandaşların da takdirini kazandı. Rutin temizlik çalışmaları kapsamında günde bir camide temizlik çalışmalarını sürdüren ekip, yoğun talep karşısında çalışmalarını artırarak günde 2 camiye çıkardı. Vatandaşlar belediye yetkililerine çalışma dolaysıyla teşekkür etti.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz