Eyyübiye’de yol yapım çalışmaları devam ediyor

Eyyübiye Belediyesi, merkez ve kırsal mahallelerde yol yapım çalışmalarını sürdürüyor.Eyyübiye Belediyesi, merkezde kilitli parke taşı döşeme, bakım ve onarım ile kırsalda da stabilize yol yapım çalışmalarını sürdürüyor.

Eyyübiye Belediyesi, merkez ve kırsal mahallelerde yol yapım çalışmalarını sürdürüyor.
Eyyübiye Belediyesi, merkezde kilitli parke taşı döşeme, bakım ve onarım ile kırsalda da stabilize yol yapım çalışmalarını sürdürüyor. Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş, Mahalle Muhtarı Mehmet Polat ve vatandaşlarla da bir araya geldi. Kuş, mahalleye yeşil alan kazandırılması için ilgililere talimat verdi.
Mahallede sürdürülen çalışmalardan duydukları memnuniyeti dile getiren Ruha Mahalle Muhtarı Mehmet Polat, "Eyyübiye Belediye Başkanımız ile birlikte geçen ay mahallemizi gezerek eksik ve sıkıntılı olan yerleri yerinde tespit ettik. Eyyübiye Belediye Başkanımız Mehmet Kuş’a Fen İşleri Müdürümüze ve ekip arkadaşlarına mahallem adına teşekkür ediyorum. Ruha mahallemizde park sıkıntımız var bugün başkanımız bu sorunu yerinde inceledi ve talimatı verdi kendisi zaten sahadan eksik olmayan bizler ile birlikte sürekli irtibat halinde ve mahallemizde incelemelerde bulunan biridir” diye konuştu.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz