Ezanı “en Güzel” Okudu

Tavşanlı Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencisi Oğuzhan Daşkın İmam Hatip Liseleri arası Ezan Okuma Yarışmasında...

Tavşanlı Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencisi Oğuzhan Daşkın İmam Hatip Liseleri arası Ezan Okuma Yarışmasında il birincisi oldu. Geçtiğimiz aylarda din görevlisi babası Nurettin Daşkın’ı kaybeden Oğuzhan Daşkın, Afyonkarahisar’da yapılacak bölge yarışmalarında Kütahya’yı temsil edecek.

Kütahya İmam Hatip Liseleri arası Kuran-ı Kerim, Ezan Okuma ve Hafızlık yarışmaları gerçekleştirildi. Hisarcık ilçesindeki yarışmalara il genelinde 9 İmam Hatip Lisesi katıldı. Ezan Okuma yarışmasında Tavşanlı İmam Hatip Lisesi’ni temsil eden 11-F sınıfı öğrencisi Oğuzhan Daşkın İl Birincisi, Kuran-ı Kerim Okuma yarışmasında da yine Tavşanlı’dan 12-H sınıfı öğrencisi İsmail Selman Kızmaz İl üçüncüsü oldu.

Reklam
Reklam

Başarılı öğrenci Oğuzhan Daşkın, 14 Nisan’da Afyonkarahisar ilinde yapılacak olan il birincilerinin katılacağı Bölge yarışmasında Kütahya’yı temsil edecek.

Tavşanlı İmam Lisesinden yapılan açıklamada, “Öğrencilerimize emeği geçen başta Ali Kocabaş olmak üzere tüm öğretmenlerimizi tebrik eder, 14 Nisan’da ilimizi temsil edecek olan öğrencimize başarılar dileriz” denildi.

Ezan okuma il birincisi Oğuzhan Daşkın da, “Düzenlenen yarışmalarda Tavşanlı ilçemizi ve okulumu temsil etmekten gurur duydum. Ayrıca artık ilimizi temsil edeceğim. Başarımı, okuluma ve aileme armağan ediyorum. Afyonkarahisar’daki yarışmada da başarılı olarak finallere katılmayı hedefliyorum. Üzerimde emeği geçen öğretmenlerime teşekkür ediyorum” dedi.

BABASININ İZİNDEN GİDİYOR

Bu arada başarılı öğrenci Oğuzhan Daşkın’ın babası Nurettin Daşkın din görevlisi idi. Nurettin Daşkın geçtiğimiz aylarda geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetmişti. Babasının acısı henüz taze olan Oğuzhan Daşkın’nın bu başarısı din görevlileri camiasını da memnun etti.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: