Ezanı Güzel Okuma Kursu Başladı‏

Sakarya Müftülüğü tarafından Sakarya genelinde görev yapan İmam-Hatip ve Müezzin-Kayyımlara yönelik düzenlenen Ezanı Güzel Okuma...

Sakarya Müftülüğü tarafından Sakarya genelinde görev yapan İmam-Hatip ve Müezzin-Kayyımlara yönelik düzenlenen Ezanı Güzel Okuma Kursu, gerçekleştirilen programla başladı.

Gerçekleştirilen Programa; Sakarya Müftüsü İlyas Serenli, İl Müftü Yardımcısı Muhammet Suiçmez, Adapazarı İlçe Müftüsü S. Emin Arvas, Kurs Öğreticisi Bahattin Uludağ ve Kursiyer din görevlileri katıldı.

Ezanı Güzel Okuma Kursunda; Sakarya genelinde görev yapan 25 din görevlisi bir ay boyunca eğitim alacaklar. 12 Nisan Cuma günü tamamlanacak olan Kursta; İstanbul İli Bakırköy İlçesi Ataköy 9’uncu Kısım Yunus Emre Camii İmam Hatibi Bahattin Uludağ öğretici olarak görev yapacak.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: