Ezanı Güzel Okuma Kursu Düzenlendi

Kastamonu İl Müftülüğünün düzenlemiş olduğu Ezan’ı Güzel Okuma Hizmet İçi Eğitim Kursu’nu tamamlayan kursiyerler katılım...

Kastamonu İl Müftülüğünün düzenlemiş olduğu Ezan’ı Güzel Okuma Hizmet İçi Eğitim Kursu’nu tamamlayan kursiyerler katılım belgeleri verildi.

Dört hafta devam eden Ezan’ı Güzel Okuma Hizmet İçi Eğitim Kursu’na 20 kursiyer katıldı. Kursun öğreticiliğini 2011 yılında Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından düzenlenen Din Görevlileri Arası Ezanı Güzel Okuma Yarışması Türkiye Birincisi Kuzeykent Ulu Camii Müezzini Kadir Demirci verdi. Kurs sonunda yapılan sınavda başarılı olan kursiyerlere kursa katılım belgesi verildi. Kursiyerlere, katılım belgeleri Kastamonu İl Müftüsü Dursun Ali Şeker ve İl Müftü Yardımcısı Mehmet Ali Kurt tarafından yapılan törenle veridi.

Reklam
Reklam

Törende İl Müftüsü Şeker, “Halkımız siz Müezzinlerimizden güzel Ezan dinlemek istiyor, bu kurstan sonra Ezanları makamlarına göre okuyacaksınız. Bu ve bunun gibi kurslarımız devam edecek, başta kurs öğreticisi Kadir hocayı ve sizleri tebrik ediyor başarılarınızın devamını diliyorum” dedi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: